Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO| Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, despre fotografia apărută în presă în care e alături de două fete dezbrăcate. ”De când mă știu mi-au plăcut femeile, îmi plac în continuare!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată vineri, referitor la o fotografie apărute zilele trecute în presă în care apărea alături de fete dezbrăcate, a declarat că nu are de gând să dea pe nimeni în judecată, dar e curios cum și de unde a apărut fotografia, despre care susține că este foarte veche.

”Pe  mine m-ar interesa dacă articolul a fost scris de el sau dacă are contract cu vreo instituție sau vreun partid, a primit și a publicat.

Poza respectivă este una foarte veche. Mi-a mai fost fâlfâită așa și să nu zic amenințat, acum 3-4 ani de un fost coleg de partid care spunea că are o bombă, poză compromițătoare.

Nu știam ce poate fi. Nici speriat nu am fost, pentru că nu aveam de ce. De când mă știu mi-au plăcut femeile, îmi plac în continuare și sper să îmi ajute Dumnezeu să îmi placă până la adânci bătrâneți. (…) 

YouTube video

Eu nu știam că sunt proxenet, dar dacă unui bărbat care îi plac femeile este și proxenet, atunci fiecare să creadă ce vrea… Nu îi voi da în judecată pentru calomnie chiar dacă au scris ce au scris. Ca și proxenet trebuie să iei bani de la femei. Nu am luat niciodată!, sunt cuvintele lui Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea