VIDEO: Portret de familie. Trei urși au fost surprinși de camerele Romsilva, mergând încolonați, în „șir indian”, prin pădure

VIDEO: Portret de familie. Trei urși au fost surprinși de camerele Romsilva, mergând încolonați, în „șir indian”

Trei urşi mergând în „şir indian” au fost filmaţi într-o pădure din Parcul Naţional Călimani cu ajutorul camerelor Romsilva, iar unii internauţi comentează că animalele nu ar trebui să îşi caute de mâncare în această perioadă, ci să hiberneze.

„Vedetele de azi: trei urşi trecând în <şir indian> printr-o pădure din Parcul Naţional Călimani, filmarea fiind realizată cu ajutorul camerelor de monitorizare a faunei amplasate de specialiştii Romsilva”, se arată într-o postare pe Facebook a Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva.

ELIT

Unii internauţi au comentat că urşii nu ar trebui să îşi caute hrană în această perioadă, ci să hiberneze. „Săraci, ei trebuia să hiberneze acum, nu să umble după mâncare”, a scris un utilizator.

„Ce mers elegant!”, a comentat un alt utilizator.

Mihail David - 2020

Unii internauţi au comentat că urşii nu ar trebui să îşi caute hrană în această perioadă, ci să hiberneze. „Săraci, ei trebuia să hiberneze acum, nu să umble după mâncare”, a scris un utilizator.

„Ce mers elegant!”, a comentat un alt utilizator.

Potrivit datei din imagini, urşii au fost filmaţi în 26 noiembrie 2019.

Parcul Naţional Călimani, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, are o suprafaţă de 24.556 de hectare pe raza judeţelor Suceava, Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Harghita.

URSI IN PARCUL NATIONAL CALIMANI DIN CADRUL ROMSILVA

Vedetele de azi: trei urși trecând în ”șir indian” printr-o pădure din Parcul Național Călimani, filmarea fiind realizată cu ajutorul camerelor de monitorizare a faunei amplasate de specialiștii Romsilva.Parcul Național Călimani, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva, are o suprafață de 24.556 de hectare pe raza județelor #Suceava, #Mureș, #Bistrița – Năsăud și #Harghita.Conform Planului de Management, în Zonele de Protecție Strictă și Integrală, unde intervenția umană este interzisă, sunt incluse 16.808,4 hectare, iar în Zona de Conservare Durabilă, ”tampon”, se află 7.747,3 hectare.Romsilva – Administratia Parcului National CalimaniCredit video: Benone Gavrilaș și Mircea Tarc, Parcul Național Călimani*****Three bears in a forest from Călimani National Park, in #Romania#DezvoltareDurabilă #AriiProtejate #ConteazăPentruViitor #Călimani #protectedareas #ariiprotejate #urs #ursi #bearnecessities

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Joi, 12 decembrie 2019

sursa: descopera.ro, sursa video: romsilva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...