Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, grecii de la Aktor se apropie de finalizarea lucrărilor la alunecarea de teren de la Oiejdea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, grecii de la Aktor se apropie de finalizarea lucrărilor la alunecarea de teren de la Oiejdea

Antreprenorul lotului 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, Aktor, în zona alunecării de teren de la Oiejdea a ajuns la faza lucrărilor de taluzare și așternere pământ vegetal, fapt care denotă o finalizare a lucrărilor de consolidare.

La viitoarele spații de servicii de la Oiejdea se montau instalațiile sanitare, apă rece și caldă, respectiv cele de încălzire.

YouTube video

În nodul rutier Teiuș, la viitorul Centru de Întreținere și Monitorizare se lucra la zidăria din BCA și la montare tuburi și doze pentru instalațiile electrice.

Pe întregul lot se efectuau și alte lucrări: de decolmatare, la sistemul de drenaj al apelor, iar în apropiere de Nodul rutier Teiuș se lucra la rosturile de dilatație.

YouTube video

În ce privește siguranța circulației rutiere, motiv pentru care viteza pe acest segment de autostradă este limitată la 100 km/h se lucra la completarea gardurilor de protecție, în zona km 20+600. Realizarea tuturor elementelor de siguranță a circulației rutiere este condiția esențială pentru a se putea circula cu 130 km/h.

YouTube video

Potrivit surselor ziarului “Unirea”, antreprenorul grec și-a asumat un nou termen de finalizare a lucrărilor, 30 septembrie 2023.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Militar din Alba Iulia, performanță în limba lui Voltaire: S-a calificat pentru al treilea an consecutiv la olimpiada de limba franceză

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Militar din Alba Iulia, performanță în limba lui Voltaire: S-a calificat pentru al treilea an consecutiv la olimpiada de limba franceză Elevul sergent Flavius Taflan (clasa a XI-a) a reușit să fie din nou în topul Olimpiadei de Limba Franceză, faza județeană, unde a obținut Premiul I și calificarea la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea