VIDEO: Pe DN1, la supratraversarea A10 Sebeș-Turda, s-a mutat, în sfârșit, circulația pe podul de tablier metalic de la Lancrăm

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pe DN1, la supratraversarea A10 Sebeș-Turda, s-a mutat, în sfârșit, circulația pe podul de tablier metalic de la Lancrăm.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În sfârșit, după „secole” de lucrări, antreprenorul Pizzarotti a reușit să mute circulația pe podul metalic de dinainte de la Lancrăm, care va supratraversa autostrada A10 Sebeș-Turda.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Lucrările la podul metalic au durat mai bine de un an de când au fost aduse primele grinzi la Lancrăm, de tip COR-TEN, structura metalică care este de la început ruginită și care nu va mai necesita însă alte lucrări de vopsire, stârnind numeroase controverse în ceea ce privește aspectul.

Ieri, în jurul orei 13.30, s-a deschis circulația și au trecut primele mașini pe podul metalic care va supraversa autostrada A10 Sebeș-Turda, așa cum se poate observa în filmarea realizată de ziarul Unirea.

Deschiderea circulației pe acest pod va permite constructorului să desființeze sensul giratoriu provizoriu de la lângă benzinăria Luk Oil de la Lancrăm și să sape pământul până la nivlul viitoarei autostrăzi.

Pe cele două loturi aflate în constrcție a autostrăzii A10 Sebeș-Turda, lucrările au înaintat în ritm de melc chiar dacă fostul ministru Cuc a anunțat în mod mincinos în nenumărate rânduri că cel puțin lotul 1 va fi deschis ciculației rutiere până la finalul anului 2019.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419