Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Pe DN1, la supratraversarea A10 Sebeș-Turda, s-a mutat, în sfârșit, circulația pe podul de tablier metalic de la Lancrăm

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe DN1, la supratraversarea A10 Sebeș-Turda, s-a mutat, în sfârșit, circulația pe podul de tablier metalic de la Lancrăm.

În sfârșit, după „secole” de lucrări, antreprenorul Pizzarotti a reușit să mute circulația pe podul metalic de dinainte de la Lancrăm, care va supratraversa autostrada A10 Sebeș-Turda.

YouTube video

Lucrările la podul metalic au durat mai bine de un an de când au fost aduse primele grinzi la Lancrăm, de tip COR-TEN, structura metalică care este de la început ruginită și care nu va mai necesita însă alte lucrări de vopsire, stârnind numeroase controverse în ceea ce privește aspectul.

Ieri, în jurul orei 13.30, s-a deschis circulația și au trecut primele mașini pe podul metalic care va supraversa autostrada A10 Sebeș-Turda, așa cum se poate observa în filmarea realizată de ziarul Unirea.

YouTube video

Deschiderea circulației pe acest pod va permite constructorului să desființeze sensul giratoriu provizoriu de la lângă benzinăria Luk Oil de la Lancrăm și să sape pământul până la nivlul viitoarei autostrăzi.

Pe cele două loturi aflate în constrcție a autostrăzii A10 Sebeș-Turda, lucrările au înaintat în ritm de melc chiar dacă fostul ministru Cuc a anunțat în mod mincinos în nenumărate rânduri că cel puțin lotul 1 va fi deschis ciculației rutiere până la finalul anului 2019.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea