Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Pe autostrada A1 Lugoj-Deva, lotul 4, se asfaltează în celebrul „deal al liliecilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe autostrada A1 Lugoj-Deva, lotul 4, s-a început să se asflateze pe o porțiune de circa 50-100 metri, în partea dinspre viaductul de la Bejan.

După ce sâmbătă era așternut balast stabilizat, astăzi, pe porțiune amintită era deja turnat primul strat de asfalt.

YouTube video

În dealul liliecilor, lucrările se apropie de final, astăzi, pe lângă munca continup de excavare a dealului, se mai lucra la ultimele două rânduri de gabioane, în partea dinspre viaductul de la Șoimuș, se continuau lucrările la scurgeri, la rigole și la terasament.

Pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, este deja turnat asfalt pe cei circa cei 21 de km, între Ilia și Holdea, iar în aceste zile se lucrează la breteaua care va face legătura cu drumul național.

YouTube video

Cel mai probabil, cele două loturi de autostradă, 3 și 4, din tronsonul Lugoj-Deva, care însumează circa 46 de km, vor fi inaugurate simultan în luna august.

Mult a fost, puțin a mai rămas! Din luna septembrie a acestui an, cu o întrerupere de 12 km între Holdea și Margina, se va putea circula în regim de autostradă, de la Sibiu până la ieșirea/intrarea în țară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Transalpina rămâne ÎNCHISĂ: Drumarii continuă deszăpezirea celei mai înalte șosele din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transalpina rămâne ÎNCHISĂ: Drumarii continuă deszăpezirea celei mai înalte șosele din România Circulația rutieră pe DN 67C Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, rămâne închisă, deși se preconiza deschiderea traficului la data de 1 mai. Drumarii continuă deszăpezirea, în paralel cu înlăturarea bucăților de stânci căzute pe drum. Citește și: VIDEO | Când se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea