VIDEO: Pe autostrada A1 Lugoj-Deva, în Dealul Liliecilor, terasamentul a ajuns aproape de cota viaductului dinspre Bejan

Paul Voicu - Primar 2020

Pe lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva, chinezii de la firma românească UMB Spedition au înaintat cu lucrările, evoluția acestora fiind spectaculoasă de la o lună la alta.

La viaductul dinspre Bejan, mai au circa 1-2 metri până ajung la nivelul acestuia. În partea dinspre Șoimuș, au asfaltat deja de două săptămâni 50 de metri de test.

ELIT

În ultimele zile, din cauza ploilor s-a lucrat mai puțin la terasament, firma constructoare concentrându-se pe lucrările de: ridicare a gabioanelor, excavarea dealului, montarea scurgerilor și construirea rigolelor.

Mihail David - 2020

O parte din pământul care a fost excavat din deal a fost folosit la terasament împreună cu zgură, iar cealaltă parte a fost depozitată temporar în nodul rutier Șoimuș.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

De terminarea lucrărilor pe cei circa cei 930 de metri care sunt în Dealul Liliecilor depinde deschiderea circulației rutiere pe cei 22 de km ai lotului 4 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, deschidere programată de CNAIR și asumată de constructor pentru luna august 2019.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...