VIDEO: Pe autostrada A1 Lugoj-Deva, în Dealul Liliecilor, terasamentul a ajuns aproape de cota viaductului dinspre Bejan

Pe lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva, chinezii de la firma românească UMB Spedition au înaintat cu lucrările, evoluția acestora fiind spectaculoasă de la o lună la alta.

La viaductul dinspre Bejan, mai au circa 1-2 metri până ajung la nivelul acestuia. În partea dinspre Șoimuș, au asfaltat deja de două săptămâni 50 de metri de test.

În ultimele zile, din cauza ploilor s-a lucrat mai puțin la terasament, firma constructoare concentrându-se pe lucrările de: ridicare a gabioanelor, excavarea dealului, montarea scurgerilor și construirea rigolelor.

O parte din pământul care a fost excavat din deal a fost folosit la terasament împreună cu zgură, iar cealaltă parte a fost depozitată temporar în nodul rutier Șoimuș.

De terminarea lucrărilor pe cei circa cei 930 de metri care sunt în Dealul Liliecilor depinde deschiderea circulației rutiere pe cei 22 de km ai lotului 4 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva, deschidere programată de CNAIR și asumată de constructor pentru luna august 2019.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...