Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Pamflet despre BMW-urile Poliției, pe versurile creatorului de conținut Flick – Domnul Rimă: I-au fost puse la dispoziție o mașină și o uniformă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Creatorul de conținut Flick – Domnul Rimă a realizat un video despre noile BMW-uri ale Poliției în care ironiează tocmai șoferii care conduc această marcă de mașini.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Așa începe videoclipul postat în mediul online de vlogger-ul Flick – Domnul Rimă. După spusele acestuia, și-a dorit să realizeze un pamflet despre noua achiziție a Poliției Române, iar reprezentanții instituției au fost de acord și chiar i-au pus la dispoziție o mașină BMW și o uniformă.

Polițiștii au transmis că ideea li s-a părut una amuzantă și că și-au dat acordul pentru versuri. Deși majoritatea internauților l-au felicitat pe artist pentru videoclip, unii au taxat aceste versuri.

Atât Poliția, cât și autorul videoclipului spun că videoclipul nu a fost plătit și nici realizat în baza vreunui contract.

Sursa: primanews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea