Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Oraşul ZLATNA, filmat de la ÎNĂLŢIME de sărbători. Cum este promovat după investiţiile din “anul zero”… fără fum, fără furnale

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul oraşului Zlatna, cu bradul frumos împodobit şi luminat, biserica, primăria sau Mocăniţa şi imagini cu străzile modernizate în 2014 ori investiţiile făcute, toate acestea alcătuiesc un filmuleţ de promovare al oraşului Zlatna realizat de Primărie la sfârşit de an. Primarul Silviu Ponoran şi-a făcut bilanţul, iar acum, când suntem aproape de pragul trecerii în noul an a dorit să transmită zlătnenilor “Sărbători Fericite” într-un mod cu totul special, filmuţeul în care, pe lângă imaginile ce prezintă oraşul a transmis şi un gând bun de Anul Nou locuitorilor. Un lucru este cert: oraşul a ieşit din “ceaţa” vechilor  furnale şi păşeşte încet, încet, spre modernizare.

 “A fost un an şi cu bune si cu rele, un an în care am promovat investiţii noi, un an în care au stagnat investiţii vechi. Sigur că a fost un an pe care eu îl numesc anul zero, pentru că aşa consider că din 16 noiembrie, după alegerile noului preşedinte, România va avea o evoluţie normală, ceea ce nu s-a întâmplat până acum şi vreau să transmit cu această ocazie tuturor Sărbători fericite, un Crăciun minunat  şi un An Nou 2015 excepţional, cu un nivel de trai cât se poate de ridicat. Un nivel care sper că de acum încolo se va ridica încet, încet, în toţi anii care vor urma”, spune primarul Silviu Ponoran în prima parte a filmuleţului.

 Tot în prima parte a video-ului, se arată şi străzile modernizate, prin programul Operaţional Regional POR măsura 21, “Modernizare străzi investiţie în curs”, proiect a cărui valoare  este de 11 milioane de euro. Este vorba despre satele Trâmpoiele, Valea Mică, Galaţi, Feneş, Străzile Iazului, Decebal, Gării. De asemenea, prezintă şi drumul de exploataţie agricolă, Şesuri, Trâmpoiele, realizat prin Programul GAL, cu o investiţie de 150.000 de euro.

 În cea de-a doua parte a fimuleţului, se poate observa cum arată oraşul Zlatna “îmbrăcat” de sărbători. Luminiţe, bradul din centrul oraşului, primăria frumos luminată, biserica ori locomotiva pe aburi, sunt doar câteva din cele prezentate.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea