Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Momentul în care trupele rusești învadează Ucraina, din Belarus: Coloane de tancuri trec granița tării

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Momentul în care trupele rusești învadează Ucraina, din Belarus: Coloane de tancuri trec granița tării

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat joi într-o alocuţiune televizată surpriză o operaţiune militară în Ucraina pentru a-i apăra pe separatiştii din estul ţării, în contextul în care există zeci de mii de militari ruşi desfăşuraţi de mai multe săptămâni la frontierele Ucrainei.

CNN a asistat, prin intermediul unei transmisiuni video, la momentul în care trupe şi o coloană de vehicule militare intrau în Ucraina printr-un punct de frontieră cu Belarus.

Imaginile erau de la punctul de frontieră Senkivka, Ucraina – Veselovka, Belarus.

CITEȘTE ȘI: VIDEO| A început războiul: Rachete de croazieră rusești zboară deasupra Ucrainei, în drumul către ținte

Coloana a fost văzută intrând în Ucraina în jurul orei locale 6:48.

În ultimele săptămâni, Rusia a comasat un număr semnificativ de trupe, vehicule militare şi tancuri în Belarus, aproape de frontiera cu Ucraina. În această perioadă, Rusia şi Belarus au desfăşurat exerciţii militare comune.

Trupe ruse au fost trimise de Kremlin și în zonele separatiste din estul Ucrainei, iar o operațiune de debarcare a trupelor ruse la Marea Neagră și Azov este în desfășurare.

În ultimele săptămâni, Rusia a adunat un număr semnificativ de trupe, vehicule și tancuri în Belarus, lângă granița cu Ucraina. În acest timp, cele două țări au desfășurat exerciții militare comune în toate țările și în apropierea graniței cu Ucraina.

Sursa: stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

David Popovici, medalie de aur la proba de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice 2024: Este primul aur din istoria înotului masculin din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

David Popovici, medalie de aur la proba de 200 de metri liber de la Jocurile Olimpice 2024: Este primul aur din istoria înotului masculin din România David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, după o cursă cu un final dramatic. El a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea