VIDEO/ Mircea Hava: ”E umilitor să tratezi așa orașul în care s-a făcut Unirea! De la Guvern nu cred că au curajul să vină, cu toate că ouăle sunt foarte scumpe”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

”Pentru 1 Decembrie la Alba Iulia nu se fac invitații! Singura Invitație trebuie s-o ai în sufetultău de român, de om care îți iubești țara!”, a spus primarul Mircea Hava, joi, după arborarea drapelului – prima ceremonie militară din programul dedicat Zilei Naționale a României – și le-a transmis tuturor celor care vor să vină la sărbătoarea de aici că sunt bineveniţi.

USR - Alegeri parlamentare 2020

El și-a exprimat și nemulțumirea pentru modul în care Orașul Marii Uniri a fost tratat de Guvern în acest an, referindu-se mai ales la parada militară care va fi cu forțe restrânse și nu cu 1500 de militari, vehicule de luptă, avioane și elicoptere, așa cum fusese anunțat.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Dacă nu am putut să avem o înțelegere cu cei de la Guvern ca să facă măcar o paradă ca și anul trecut, nu pentru mine, ci pentru popor, pentru Alba Iulia… Pentru ei atâta înseamnă Alba Iulia! Poate veneau să facă o baie de mulțime, dar nu cred că au curajul, cu toate că ouăle sunt foarte scumpe. E deranjant, până la urmă, e umilitor să tratezi așa orașul în care s-a făcut Unirea”:

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

#DEMOCRATIEINCOLONIE 30 noiembrie 2017 at 18:19

Mai bine te-ai retrage ca esti un om incapabil sa se integreze in realitatea actuala, esti depasit de vremuri si nici nu te duce mintea prea mult pentru a intelege realitatile anului 2017 ! Asta este problema Romaniei care este lovita sistematic la temelie de oameni redusi ca tine !

Maria 1 decembrie 2017 at 13:00

Dacă realitățile zilnice înseamnă ca treim in doua lumi paralele! Cum poți spune despre un om care a dat totul pentru Alba Iulia atâta timp ca este incapabil de integrare?! Te auzi ce spui?
Incapabili sunt cei din guvernul PSD câre umilesc Alba Iulia ori de câte ori au ocazia, care își bat joc se noi toți romanii, care nu fac altceva decât sa ne ducă din rău in mai rău!
Respect domnul Mircea Hava pentru tot ceea ce ați făcut pentru albaiulieni, dacă la București ar face cineva pe jumătate din cât ați făcut dumneavoastră pentru Alba Iulia, țara asta ar merge exemplar!

liviu dragnea 30 noiembrie 2017 at 21:04

ce scoala ai in tine.nu ai bani sa faci o parada dar ti-ai facut salar de 170 de milioane si la anul ne maresti impozitele.ii corect domnul HAhavela???

bok 30 noiembrie 2017 at 22:22

Mirciulica ii suparat ca nu a mai primit niste lovele de la guvern pe care sa ii toace pe tot felul de tichii de margaritar gen luminite, artificii, fumigene, wifi etc. Unde sunt vremurile de altadata cand Mirciulica o plimba cu caleasca pe coana Nutzi si spargeau la bani impreuna pe bazine de inot si parcuri la sate, pe stadioane in panta sau pe telecabine?

Altfel statea treaba 30 noiembrie 2017 at 23:35

daca era, de exemplu, tovarasu Dirzu primar la Alba Iulia, sau daca orasul unirii era prin Teleorman..

De ziua Romaniei 30 noiembrie 2017 at 23:37

psd-ul a ales oaia, nu orasul Marii Uniri..

Apocalipsa lui Rika 1 decembrie 2017 at 7:26

Hava lasa pe alti ca tu esti corupt si furi din banul public !

Tiai dat salar mare tie si la relatile tale din primaria si nu ai bani de parada ? de ce sa iti dea bucurestiu ? ca ori cum tu ii furi si ii cheltui aiurea !

Jos Hava !

a-tipicu` 1 decembrie 2017 at 8:53

Cu Parada, Hava are dom`le dreptate ! Pt ca….normal, 1 Decembrie inseamna Marea Unire, Marea Adunare de la Alba-Iulia ! La Bucuresti ar trebui sa se faca Parada militara de….9-10 Mai , Ziua Independentei !!!

HH 1 decembrie 2017 at 9:10

MITOCAN CA DE OBICEI !

Comentariile sunt oprite