Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO/ Mircea Hava: ”E umilitor să tratezi așa orașul în care s-a făcut Unirea! De la Guvern nu cred că au curajul să vină, cu toate că ouăle sunt foarte scumpe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Pentru 1 Decembrie la Alba Iulia nu se fac invitații! Singura Invitație trebuie s-o ai în sufetultău de român, de om care îți iubești țara!”, a spus primarul Mircea Hava, joi, după arborarea drapelului – prima ceremonie militară din programul dedicat Zilei Naționale a României – și le-a transmis tuturor celor care vor să vină la sărbătoarea de aici că sunt bineveniţi.

El și-a exprimat și nemulțumirea pentru modul în care Orașul Marii Uniri a fost tratat de Guvern în acest an, referindu-se mai ales la parada militară care va fi cu forțe restrânse și nu cu 1500 de militari, vehicule de luptă, avioane și elicoptere, așa cum fusese anunțat.

”Dacă nu am putut să avem o înțelegere cu cei de la Guvern ca să facă măcar o paradă ca și anul trecut, nu pentru mine, ci pentru popor, pentru Alba Iulia… Pentru ei atâta înseamnă Alba Iulia! Poate veneau să facă o baie de mulțime, dar nu cred că au curajul, cu toate că ouăle sunt foarte scumpe. E deranjant, până la urmă, e umilitor să tratezi așa orașul în care s-a făcut Unirea”:

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea