Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO/ Ministrul Victor Negrescu: ”A celebra Ziua Europei la Alba Iulia este cu totul special”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Alba Iulia a avut loc Crosul Europei, ediția a V-a, eveniment în aer liber la care au participat sute de persoane. Între cei prezenți s-au aflat ambasadorul Angela Cristea precum și ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

El chiar s-a aflat printre competitori și a declarat că a scos un timp mai bun decât anul trecut când a participat ca europarlamentar. Oficialul a mai vorbit și despre importanța organizării evenimentelor dedicate ”Zilei Europei” la Alba Iulia.

”A celebra Ziua Europei la Alba Iulia este cu totul special, pentru că aici putem să vorbim de coeziune, aici putem să vorbim de unitate, aici putem să vorbim de ceea ce ar trebui să facem împreună pe plan european. Pentru că Alba Iulia este un simbol pentru România și ar putea deveni, anul acesta fiind Centenarul, dar mai ales anul viitor când va deține președinția Consiliului European, un simbol pentru întreaga Europă. Un simbol al coeziunii, al unității și al unui viitor comun”, a declarat Negrescu:

YouTube video

Evenimentul a fost organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea