VIDEO/ Ministrul Victor Negrescu: ”A celebra Ziua Europei la Alba Iulia este cu totul special”

La Alba Iulia a avut loc Crosul Europei, ediția a V-a, eveniment în aer liber la care au participat sute de persoane. Între cei prezenți s-au aflat ambasadorul Angela Cristea precum și ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.

El chiar s-a aflat printre competitori și a declarat că a scos un timp mai bun decât anul trecut când a participat ca europarlamentar. Oficialul a mai vorbit și despre importanța organizării evenimentelor dedicate ”Zilei Europei” la Alba Iulia.

”A celebra Ziua Europei la Alba Iulia este cu totul special, pentru că aici putem să vorbim de coeziune, aici putem să vorbim de unitate, aici putem să vorbim de ceea ce ar trebui să facem împreună pe plan european. Pentru că Alba Iulia este un simbol pentru România și ar putea deveni, anul acesta fiind Centenarul, dar mai ales anul viitor când va deține președinția Consiliului European, un simbol pentru întreaga Europă. Un simbol al coeziunii, al unității și al unui viitor comun”, a declarat Negrescu:

Evenimentul a fost organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...