Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Ministerul Transporturilor înființează o ”Linie verde” pentru subcontractanții români neplătiți de companiile străine care au câștigat licitațiile pentru autostrăzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, în cadrul inspecției făcute pe șantierele autostrăzii A10 Sebeș-Turda, din județul Alba, că la minister va fi deschisă o ”Linie verde” pentru firmele românești care au contracte cu companiile străine care au câștigat licitațiile pentru autostrăzi, pentru a le da posibilitatea să anunțe dacă nu își primesc banii.

”O să fac acea linie verde a constructorului român, unde se pot înregistra toți constructorii care nu și-au primit banii și nu sunt declarați subcontractori la CNAIR, ca să-i putem plăti noi”, a declarat ministrul Cuc.

Decizia a venit după ce mai multe firme subcontractante au rămas neplătite de constructorii care au câștigat licitațiile. Un exemplu dat de ministrul Cuc este firma Aktor, care a avut datorii de 35 de milioane de euro, care au fost plătite în mare parte în ultima vreme, rămânând de plătit o sumă de 5 milioane de euro.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea