Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO. Mesajul de Crăciun al Patriarhului Daniel: Să ne rugăm pentru cei care suferă din cauza războiului, persecuției și a violenței

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patriarhul Daniel a transmis, cu ocazia Crăciunului, un mesaj în care le urează tuturor pace şi bucurie, lumină şi speranţă, mai ales celor bolnavi şi singuri, săraci şi neajutoraţi. În acelaşi mesaj îndeamnă credincioșii să se roage pentru cei care suferă din cauza războiului, persecuției și a violenței.

pf-patriarh-daniel”Sărbătoarea Naşterii Domnului ne cheamă să dăruim oamenilor pe care îi întâlnim iubire din iubirea lui Hristos, pace şi bucurie, lumină şi speranţă, mai ales celor bolnavi şi singuri, săraci şi neajutoraţi. Totodată, sărbătoarea Crăciunului ne cheamă să ne amintim, prin rugăciune şi semne de preţuire, de românii din jurul României şi din diaspora română. Pe toţi românii care se află în ţări îndepărtate şi au dor de Ţară şi Neam să-i îndemnăm să revină acasă.

De asemenea, să ne rugăm în aceste zile şi pentru toţi cei care suferă din cauza războiului, a persecuţiilor şi a violenţei în diferite părţi ale lumii, ca Hristos-Domnul Păcii să îi ajute să nu-şi piardă speranţa păcii şi a mântuirii. Cu prilejul sărbătorii Naşterii Domnului Iisus Hristos, Anului Nou 2017 şi Botezului Domnului, vă adresăm tuturor doriri de sănătate şi mântuire, pace şi bucurie, împreună cu urarea tradiţională: La mulţi ani!”, se arată în mesajul de Crăciun al Patriarhului Daniel.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță faptul că pensiile vor fi plătite înaintea sărbătorilor pascale. În acest sens, Casa Națională de Pensii urmează să vireze, până pe 30 aprilie, fondurile către Poșta Română și către băncile comerciale. De asemenea, Guvernul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea