Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO| Luptătorul aiudean Benny Adegbuyi la „Chefi la cuțite”: „E prima dată când gătesc în fața unor bucătari adevărați”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Luptătorul aiudean Benny Adegbuyi la „Chefi la cuțite”: „E prima dată când gătesc în fața unor bucătari adevărați”

Aiudeanul Benny Adegbuyi a fost invitatul special al emisiuni Chefi la cuțite, din 12 septembrie 2023. Luptatorul de MMA le-a pregătit juraților o rețetă de paste carbonara pentru care a primit Cuțitul prieteniei.

„Puține emoții ca înaintea oricărui meci, pentru că este prima dată când gătesc așa. Nu sunt un super bucătar, dar încerc. Le gătesc paste carbonara, exact ca în Italia, ca la Roma. Eu sunt înnebunit după bucătăria italiană, am și locuit acolo o perioadă și când vreau să mă răsfăț, îmi fac niște paste, sper să le placă și să îmi iasă. Chiar sunt curios (…) Am venit să le fac o super surpriză. Sper să primesc măcar un cuțit. Pun pariu că o să comenteze Scărlătescu”, a spus Benny Adegbuyi, la Chefi la cuțite.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Benny Adegbuy a povestit că a învățat să gătească pentru că este plecat câte o lună și că, în timp, și-a dat seama că îi place, așa că, atunci când are ocazia gătește pentru familia lui. Pentru preparatul cu care a venit în fața juraților a primit Cuțitul Prieteniei.

„Sunt un semi bucătar, dacă pot să spun așa (…) Stau câte o lună plecat în Olanda și sunt obligat să gătesc, că am nevoie de niște calorii, de macronutrienți. Au ieșit niște paste…sper să le placă, ca să îmi iau un șort. E prima dată când gătesc în fața unor bucătari adevărați, așa am mai făcut preparate fiului meu sau soției mele, dar să vedem dacă o să le placă lor”, a mai spus sportivul, la Chefi la cuțite.

Sursa: spynews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat Mai mulți localnici din satul Șpring s-au mobilizat la apelul primarului Iulia Stănilă și au dat o mână de ajutor la curățarea și vopsirea gardurilor celor două biserici din sat. Iulia Stănilă, primarul comunei Șpring, împreună […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea