Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Ludovic Orban: Parlamentul nu avea dreptul să facă modificări la Starea de Alertă. Românii trebuie să înteleagă că epidemia nu a trecut si să respecte regulile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o declarație de presă susținută miecruri de la Palatul Victoria, premierul Ludovic Orban a vorbit și despre încuviințarea cu modificări de către Parlament a Stării de Alertă.

„A fost finalizată procedura stabilită în Legea 55 și am intrat pe deplin în starea de alertă maximă, așa cum am denumit-o în cadrul ședinței de Guvern. Am extrem de multe observații legate de modul în care Parlamentul a tratat proiectul nostru de lege și prin modificările făcute ne-a restrâns cât de mult a putut posibilitățile de acțiune.

Parlamentul nu putea legal și constituțional să facă modificări unei hotărâri de Guvern. Este o imixtiune grosolană și o încălcare flagrantă a separării puterilor în stat”, a spus premierul Orban.

https://www.facebook.com/MinisterulLucrarilorPublice/videos/193857031685085/

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier

Bera Larisa

Publicat

în

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, a decedat la 76 de Ani pe patul de spital. S-a luptat cu o tumoră pe creier Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci (76 de ani), a murit pe patul de spital. El era internat de aproape o lună de zile în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea