VIDEO: Lider PSD huiduit de oameni, la Alba Iulia, de Ziua Națională. „Chimie“ între Ludovic Orban şi Corina Creţu în tribuna oficială a paradei militare

Oficialii din PSD nu au fost foarte bine primiți de oameni la Alba Iulia, de Ziua Națională. Senatorul Șerban Nicolae a fost huiduit de un grup de participanți, iar după sosirea și discursul președintelui Iohannis, din public s-au auzit de mai multe ori deja obișnuitele scandări ”PSD, ciuma roșie” și ”Rușine să vă fie”.

Tribuna oficială a paradei militare de la Alba Iulia, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, „a găzduit“ o serie de politicieni, care, în aşteptarea evenimentului, s-au întreţinut şi au schimbat opinii. La parada militară au asistat, printre alte oficialităţi, Patriarhul Daniel, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore Greco-Catolice, Claudiu, comisarul european Corina Creţu, procurorul general Augustin Lazăr, ambasadorul SUA Hans Klemm, europarlamentarul Maria Grapini, miniştrii Ecaterina Andronescu (Educaţie), Daniel Breaz (Cultură) şi Gabriel Leş (Apărare), senatorul PSD Şerban Nicolae, şeful SRI Eduard Hellvig, preşedintele PNL Ludovic Orban, senatori şi deputaţi.

ELIT

Până să înceapă evenimentul, invitaţii care au aşteptat în tribuna oficială s-au salutat şi au purtat diverse discuţii. Liderii PSD prezenţi au fost puţin mai ”marginalizaţi”, lucru de înţeles având în vedere că au venit într-un oraş şi un judeţ care nu le este prea confortabil din punct de vedere politic. Comisarul european Corina Creţu a fost plasată, în schimb, lângă liderul liberal Ludovic Orban. Cei doi s-au amuzat copios în urma discuţiei pe care au purtat-o în tribuna oficială.

Mihail David - 2020

Senatorul PSD Şerban Nicoale a fost huiduit de câţiva participanţi Chiar înainte de sosirea preşedintelui la tribuna oficială, din public s-au auzit huiduieli la adresa reprezentanţilor PSD. ”Ruşine să vă fie. Să îţi fie ruşine, Nicolae” au strigat câţiva oameni, adresându-se lui Şerban Nicolae. Lângă acesta se afla şi ministrul Gabriel Leş, dar aproape era şi deputatul Cătălin Rădulescu, aşa că huiduielile au ricoşat inevitabil şi spre aceştia. (Sursa foto: adevarul.ro)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

cc22ss 2 decembrie 2018 at 11:12

Pentru prostul care urla… Cand o sa vina PNL ce crezi ca o sa iei? Iti spun eu ce de pe acum ca o sa iei M**E! Dar mai grav este ca atunci nici nu o sa mai poti striga liber pentru ca vei lua un bston in gura si vei ramane si fara dinti.

Cetateanul 2 decembrie 2018 at 12:57

Este adevarat printre participanti au existat grupuri a cate 2-3 instigatori inarmati cu antigel care instigau multimea sa huiduie sa intorca spatele jandarmeriei …. , multimea nu a reactionat si se pare ca a inteles ca adevarata ciuma rosie sunt proprii alesi , primii vinovati de toata umilinta traita zi de zi , de toata rautatea ,frustrarea si ura sadita in suflete .
Desteaptate romane .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...