Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Lider PSD huiduit de oameni, la Alba Iulia, de Ziua Națională. „Chimie“ între Ludovic Orban şi Corina Creţu în tribuna oficială a paradei militare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oficialii din PSD nu au fost foarte bine primiți de oameni la Alba Iulia, de Ziua Națională. Senatorul Șerban Nicolae a fost huiduit de un grup de participanți, iar după sosirea și discursul președintelui Iohannis, din public s-au auzit de mai multe ori deja obișnuitele scandări ”PSD, ciuma roșie” și ”Rușine să vă fie”.

Tribuna oficială a paradei militare de la Alba Iulia, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, „a găzduit“ o serie de politicieni, care, în aşteptarea evenimentului, s-au întreţinut şi au schimbat opinii. La parada militară au asistat, printre alte oficialităţi, Patriarhul Daniel, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore Greco-Catolice, Claudiu, comisarul european Corina Creţu, procurorul general Augustin Lazăr, ambasadorul SUA Hans Klemm, europarlamentarul Maria Grapini, miniştrii Ecaterina Andronescu (Educaţie), Daniel Breaz (Cultură) şi Gabriel Leş (Apărare), senatorul PSD Şerban Nicolae, şeful SRI Eduard Hellvig, preşedintele PNL Ludovic Orban, senatori şi deputaţi.

YouTube video

Până să înceapă evenimentul, invitaţii care au aşteptat în tribuna oficială s-au salutat şi au purtat diverse discuţii. Liderii PSD prezenţi au fost puţin mai ”marginalizaţi”, lucru de înţeles având în vedere că au venit într-un oraş şi un judeţ care nu le este prea confortabil din punct de vedere politic. Comisarul european Corina Creţu a fost plasată, în schimb, lângă liderul liberal Ludovic Orban. Cei doi s-au amuzat copios în urma discuţiei pe care au purtat-o în tribuna oficială.

Senatorul PSD Şerban Nicoale a fost huiduit de câţiva participanţi Chiar înainte de sosirea preşedintelui la tribuna oficială, din public s-au auzit huiduieli la adresa reprezentanţilor PSD. ”Ruşine să vă fie. Să îţi fie ruşine, Nicolae” au strigat câţiva oameni, adresându-se lui Şerban Nicolae. Lângă acesta se afla şi ministrul Gabriel Leş, dar aproape era şi deputatul Cătălin Rădulescu, aşa că huiduielile au ricoşat inevitabil şi spre aceştia. (Sursa foto: adevarul.ro)

[nggallery id=6519]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea