Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Lae Dreghici, moment UNIC la ”Românii au talent”: GOLDEN BUZZ pentru cascada impresionantă tată-fiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO Lae Dreghici, moment UNIC la ”Românii au talent”: GOLDEN BUZZ pentru cascada impresionantă tată-fiu

Cunoscutul cascador albaiulian Lae Dreghici a impresionat până la lacrimi juriul de la Românii au talent, iar cascada realizată împreună cu fiul său a primit golden buzz de la Dragoș și merge direct în semifinală.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Lae are 72 de ani și s-a născut în satul Oarda de Sus, într-o familie de oameni simpli, cu o casă acoperită de paie.

Povestea lui în lumea cascadoriei a început la vârsta de 9 ani, când a sărit de pe şura casei părinteşti. A vrut să sară de pe turla bisericii, unde mai urca din când în când să le dea mâncare porumbeilor, dar s-a răzgândit.

La 18 ani, a decis să facă armata voluntar şi a ajuns la Constanţa, însă nu a rezistat mult în regimul de cazarmă. A plecat la Bucureşti pentru a-şi urma visul pe care îl avea de mic, şi anume acela de a fi cascador. Şi-a luat o motocicletă, pe care o conducea fără permis. A dezvoltat o pasiune pentru raliuri și între timp și-a luat și permisul de conducere.

La Bucureşti l-a întâlnit pe Szobi Cseh, cel mai mare cascador român al tuturor timpurilor, care l-a introdus în lumea filmului.

De-a lungul carierei, Lae a jucat în multe filme românești și străine și i-a dublat pe marii actori ai României.

După ce s-a prezentat pe scena de la Românii au talent, Lae i-a invitat pe jurați afară pentru a fi martori la cascadoria pe care a pregătit-o împreună cu fiul său.

„Va trebui să ieșim afară ca să vedeți talentul meu. O să vedeți un tată și un fiu într-o cascadă dublă. Două mașini, una se răstoarnă și cealaltă zboară peste ea”, le-a spus Lae juraților.

Zis și făcut! Ce a urmat va rămâne cu siguranță în istoria Românii au talent! (Vezi momentul pregătit de Lae și fiul său în VIDEO-ul de mai sus).

„Cam ăsta a fost talentul nostru!”, a spus Lae după ce a ieșit din mașina avariată.

Andi Moisescu: „Am rămas fără vorbe!”;

Andra: „M-au trecut toți fiorii, n-am simțit niciodată parcă frica asta. Nu sunteți sănătoși la cap, dar ne-ați adus cred că cel mai fenomen moment… nu știu să exprim ce am putut să simt!”.

Mihai Bobonete: „Eu sunt fără cuvinte, nu credeam că o să apuc să trăiesc așa ceva la Românii au talent. Cred că este un har pe care îl aveți, și dvs. și fiul. Jos pălăria în fața voastră!”;

„Este numărul la care am simțit cel mai intens și eu nu cred că la emisiunea asta o să mai simt atât de intens. Voi faceți film, o să vă rog să vă închipuiți că aici în față e masa noastră, că sunt mai multe butoane în față…”, a spus Dragoș Bucur, care l-a recompensat pe cascador cu un Golden Buzz.

Mihai Bobonete: „Toți am fi vrut să dăm Golden Buzz!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea