Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Lae Dreghici, cascadorul fenomen, și Robert, ”La Măruță”: Despre o viață de poveste și curaj fără limite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO Lae Dreghici, cascadorul fenomen, și Robert, ”La Măruță”: Despre o viață de poveste și curaj fără limite

Lae Dreghici, cascadorul fenomen din Alba Iulia, a fost invitat marți, 27 februarie, alături de Robert, fiul său, la emisunea ”La Măruță” de la Pro Tv.

Citește și: VIDEO Lae Dreghici, moment UNIC la ”Românii au talent”: GOLDEN BUZZ pentru cascada impresionantă tată-fiu

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Celebrul cascador albaiulian a fost marți invitatul lui Cătălin Măruță, în emisiunea acestuia de la Pro Tv. Alături de el, a fost fiul său Robert.

Lae Cascadorul nu a fumat niciodată, nu a băut alcool, în rest stil de viață mega sănătos și, vorba lui Robert, băiatul lui, dacă cade un creion jos, îl  prinde înaintea noastră ca reacție.

”Vreau să vin puțin în ajutor, să nu mai aibă lumea dubii în ceea ce îl privește. Frica, sentimentul de frică. Ați văzut ce ușor e considerat un cascador nebun, ăla e nebun, nu are raționament, nu prețuiește viața. Discutam înainte de emisiune de limitele oamenilor normali care, hai să le considerăm că sunt pe masă. Eu, nefiind cascador, dar având curajul să fac cascadoria, mă plasează desupra majorității. După care vine el, fără limită. Eu încă nu am reușit să descopăr. Ați văzut cascadoria din 1995”, a spus Robert, fiul lui Lae Drăghici.

YouTube video

Despre cascadoria de la ”Românii au talent”, Cătălin Măruță a spus că ”Băi, eu am fost în boscheți, mi s-au înmuiat picioarele. (…) Oamenii nu se gândesc, oamenii nu se gândesc că o astfel de cascadorie poate să îl bage în pământ fie pe unul, fie pe altul, tată sau fiu”.

”Dacă nu mor la naștere, de ce să mor la cascadă? (…) Nu o să îți ajungă emisiunea să îți povestesc cum m-am apucat eu de cascadorie”, a declarat Lae, în stilul său inconfundabil..

Lae are 72 de ani și s-a născut în satul Oarda de Sus, într-o familie de oameni simpli, cu o casă acoperită de paie. Povestea lui în lumea cascadoriei a început la vârsta de 9 ani, când a sărit de pe şura casei părinteşti. La vârsta majoratului a hotărât să facă armata ca voluntar şi a ajuns la Constanţa, însă nu a rezistat mult în regimul de cazarmă. A plecat la Bucureşti pentru a-şi urma visul pe care îl avea de mic, şi anume acela de a fi cascador. Şi-a luat o motocicletă, pe care o conducea fără permis.

A dezvoltat o pasiune pentru raliuri și între timp și-a luat și permisul de conducere.La Bucureşti l-a întâlnit pe Szobi Cseh, cel mai mare cascador român al tuturor timpurilor, care l-a introdus în lumea filmului.

De-a lungul carierei, Lae a jucat în multe filme românești și străine și i-a dublat pe marii actori ai României.

După ce s-a prezentat pe scena de la Românii au talent, Lae i-a invitat pe jurați afară pentru a fi martori la cascadoria pe care a pregătit-o împreună cu fiul său. Jurații au fost impresionați, iar Dragoș Bucur l-a recompensat cu un Golden Buzz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea