Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| La doi ani de la deschidere, trafic restricționat la Alba Iulia Nord, pe autostrada A10 Sebeș-Turda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| La doi ani de la deschidere, trafic restricționat la Alba Iulia Nord, pe autostrada A10 Sebeș-Turda

Pe o porțiune a autostrăzii A10 Sebeș – Turda traficul este iarăși restricționat, în urma unor noi degradări. Circulația rutieră este restricționată pe calea 1 între km 5+780 – km 16+800, în perioada 2-15 septembrie 2023.

Autostrada este deja la a treia surpare, la nici doi ani de la deschiderea circulației, însă lucrarea este în garanție, iar antreprenorul lucrează deja la noile fisuri.

YouTube video

Pentru a ajunge la Turda, circulația va fi deviată de la km 15+780 pe breteaua de ieșire 3 a nodului rutier Alba Iulia Nord, apoi se va continua în sensul giratoriu pe DN 1, urmând să se reintre pe autostradă pe breteaua de intrare 4 a nodului rutier Alba Iulia Nord, la km 16+800.

Reprezentanții DRDP Cluj au transmis un apel către șoferi de a circula cu prudență în zona lucrărilor și de a respecta semnalizarea rutieră.

În iulie ziarulunirea.ro făcea public faptul că tot la Alba Iulia Nord, între km 16 și 17, aproape de lotul 2, a apărut un plan de alunecare, imens, care încă nu afectează corpul autostrăzii. Au fost instalate înclinometre pentru monitorizarea deplasării versantului, iar soluția tehnică va fi stabilită în urma unei expertize.

Ziarulunirea.ro a avertizat că până nu se va face un sistem de drenuri și de scurgere a apei asemenea crăpături vor mai aparea în corpul autostrăzii.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, a declarat, în august, că în urma problemele apărute pe autostrada A10 Sebeş-Turda, o expertiză pe tot traseul, ar putea să fie necesară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea