VIDEO| Klaus Iohannis: Gradinițele, școlile si universitățile NU SE REDESCHID până la toamnă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Klaus Iohannis a făcut primele declarații după ce, a avut, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovic Orban, ministrul Educației, Monica Anisie, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, și șeful DSU, Raed Arafat.

„Am finalizat o discuție în care am evaluat câteva teme foarte importante. Prima temă, școlile. Aici am o mică întroducere în temă. În momentul de față activitatea fizică la școli și grădințe e suspendată pe durata stării de urgență. Trebuie să fim foarte constienți de faptul că epidemia nu s-a terminat. Aud de la mulți că e cazul să ne relxăm că vremea e frumoasă și epidemia va dispărea.

ELIT

Ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19Președintele României susține o declarație de presă (27.04.2020)#stamacasa #livestreamromania #reusim

Publicată de Ziarul Unirea pe Luni, 27 aprilie 2020

Dacă elevii s-ar duce la școală există două riscuri mari: să ducă boala la școală, și să ducă boala acasă. (…) S-a decis astăzi ca pentru majoritatea elevilor în acest an școlar, grădințele și școlile să nu se mai deschidă. Nu se va întoarce elevul fizic la cursuri. Anul școlar se va termina pe 12 iunie. Până atunci vor continua formele de învățământ la distanță până pe 12 iunie elevii vor avea mediile încheiate cu notele pe care le au acum”, a declarat Iohannis.

sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419