VIDEO| Klaus Iohannis: „Din 15 mai, toată lumea va fi obligată să poarte măști de protecție în spațiile publice închise și în transportul în comun”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o conferință de presă susținută miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis a anunțat printre altele, că de la 15 mai toți vom fi obligați să purtăm măști de protecție în spațiile publice închise și în transportul în comun.

„Dragi români, așa vom arăta după 15 mai în spațiile publice închise și atunci când folosim transportul public în comun. Am decis astăzi ca toată lumea să poate măști în spațiile publice sau în transportul în comun”, a declarat Ionannis.

ELIT

Declarația vine după o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, care a început la ora 12:00, tot la Cotroceni.

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis

Declarație de presă susținută de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, la finalul ședinței privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19, avute cu cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Publicată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei pe Miercuri, 22 aprilie 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419