VIDEO| Klaus Iohannis: Din 15 mai e posibil să relaxăm anumite măsuri, nu înseamnă că revenim la viața noastră normală dinainte

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Klaus Iohannis, președintele României, susține în aceste momente, o conferință de presă, la Palatul Cotroceni. Declarațiile vin în contextul în care autoritățile de la București au anunțat relaxarea restricțiilor impuse din cauza epidemiei de coronavirus, începând cu 15 mai.

Preşedintele a vorbit despre momentul încheierii stării de urgenţă, prognozat pentru 15 mai, şi planurile autorităţile privind noile măsuri ce se vor impune atunci.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Pericolul nu a trecut și este nevoie de maximă atenție. Din 15 mai e posibil să relaxăm anumite măsuri, nu înseamnă că revenim la viața noastră normală dinainte. În realitate experții ne spun că nici nu știm când vom reveni la o viață normală.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Conferință de presă susținută de Președintele României, Klaus Iohannis (28.04.2020) #livestreamromania

Publicată de Ziarul Unirea pe Marţi, 28 aprilie 2020

Rămân restricții în vigoare, nu ne putem întâlni mai mult de trei, nu putem merge la restaurant sau la mall, nu vom putea pleca din localitate dacă nu vom avea un motiv. Măsurile pe care le vom lua de reducere a restricțiilor vor fi graduale„, a declarat șeful statului.

sursa: hotnews.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei