VIDEO. Încep lucrările la podul peste râul Mureș de la Căpud, așteptat de jumătate de secol. Oamenii încă mai trec apa cu brudina

Primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai, a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că astăzi a fost semnat contractul pentru realizarea lucrărilor la podul de la Căpud, peste râul Mureș.

”Astăzi am semnat contractul cu societatea câștigătoare a podului peste râul Mureș. Astfel podul de la Căpud, atât de mult promis de-a lungul timpului, devine realitate !!!!”, a scris Mirel Hălălai.

În luna iulie, Hălălai anunțase sumele pe care orașul Teiuș le primește de la Guvern în urma proiectelor depuse.

UPDATE: ”Astazi, 12 septembrie 2018, la Teius, s-a consumat un moment asteptat de foarte mult timp, care va deschide calea punerii in practica a unui obiectiv extrem de necesar si mai ales, asteptat de locuitorii situati pe malul stang al raului Mures, satele Capud si Petelca, locuitori ai orasului Teius si nu numai, semnarea contractului de executie a podului rutier de peste raul Mures – la Capud. Lucrarea, in valoare de 2 793 520 lei, finantata prin Programul National de Dezvoltare Locala, adjudecata de o firma specializata in domeniu, SC DACIA FABER SRL din Cluj-Napoca, va lega orasul de satele apartinatoare, iar efectul economic, social si de dezvoltare al zonei este unul indiscutabil si indelung promis de toate formatiunile politice, asteptarea fiind pe masura”, a anunțat primăria Teiuș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...