Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| INCENDIUL de la Petromidia Năvodari: MOMENTUL în care s-a produs EXPLOZIA, filmat de un turist

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oamenii din localitățile învecinate au primit mesaj RO-Alert să rămână în locuințe și să nu deschidă geamurile. Ministrul Mediului a declarat că impactul asupra mediului poate fi major.

UPDATE 14.15. Cu aproape 5% se depreciază vineri la ora 13:30 la bursa de la Bucureşti acţiunile Rompetrol Rafinare (RRC), operator al Petromidia Năvodari şi Vega Ploieşti, fiind vorba de o recţie negativă a investitorilor ca urmare a exploziei de la Năvodari.

UPDATE 14.10. Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o informare despre evoluţia norului de fum din zona Rafinăriei Midia, în intervalul orar 13.00 – 23.00. Norul de fum se va deplasa spre mare, potrivit meteorologilor.

La ora 13.00 circulația aerului este relativ slabă în imediata apropiere a solului, se arată în informarea ANM.

UPDATE 14.05. Premierul Florin Cîțu spune, într-un mesaj pe Facebook, că le-a cerut secretarului de stat Raed Arafat și șefului IGSU, Dan Iamandi, să meargă la fața locului și să coordoneze personal intervenția pentru salvarea persoanelor surprinse de explozie.

„În aceeași măsură, să se asigure că sunt alocate toate resursele logistice necesare pentru ca situația să fie sub control și să fie evitată producerea altor victime.

De asemenea, i-am cerut șefului DSU să analizeze, împreună cu ceilalți specialiști, dacă se impune luarea altor măsuri de siguranță, inclusiv evacuarea unor persoane din zonă”, a transmis Florin Cîțu.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea