Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO (Imagini șocante): Accident mortal în Alba Iulia surprins ”live”. Un biciclist intră în fața unui TIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un biciclist a decedat, marți dimineața, după ce a intrat în fața unui TIR care se deplasa dinspre cartierul Partoș spre șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

accident01Tragedia s-a produs în apropiere de intersecția cu str. Regimentul V Vânători.

La intrare pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, un biciclist a încercat să traverseze strada, intrând în fața unui TIR, înmatriculat în Argeș, care circula regulamentar.

Potrivit comisarului șef Toma Dan, șeful Biroului Rutier Alba Iulia, șoferul TIR-ului va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

”Din primele cercetări am stabilit că o persoană de sex bărbătesc, în vârstă de aproximativ 70 de ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe breteaua de intrare în varianta de ocolire a municipiului Alba Iulia, circulă pe sensul opus de mers și intră în coliziune frontală cu un autotractor marca Mercedes. Ca urmare a accidentului biciclistul a decedat. Conducătorul auto va fi cercetat pentru ucidere din culpă, iar dosarul va fi supravegheat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia”, a spus Toma.

Traficul rutier a fost îngreunat circa 30 de minute.

UPDATE IPJ Alba: La data de 29.03.2016, în jurul orelor 08.20, D.P., de 80 de ani, din Alba Iulia, în timp ce circula pe o bicicletă pe varianta ocolitoare a municipiului Alba Iulia, în apropiere de intersecţia cu strada Regimentul V Vânători, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren condus de un bărbat de 32 de ani, din judeţul Argeş.

În urma accidentului biciclistul a decedat.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea