// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO: Imagini cu un superb exemplar de cerb sălbatic solitar, surprinse într-o pădure din Apuseni

Camerele amplasate în câteva puncte de interes din pădure de către reprezentanții Parcului Natural Apuseni au surprins câteva imagini spectaculoase din existenţa cerbilor sălbatici.

Un cerb mare, solitar a fost filmat de camerele de filmat din Parcul Natural Apuseni. În imagini se poate observa cerbul într-o ipostază mai neobișnuită, așezat parcă pentru a se odihni, pe covorul de frunze uscate.

Cerbul carpatin (Cervus elaphus) este, după elan, cel mai mare repre­zentant al animalelor sălbatice din fauna ţării noastre. Cerbul sălbatic este foarte dificil de surprins pentru că pe cât este de masiv şi înarmat, pe atât este de timid.

Parcul Natural Apuseni este o arie protejată de interes naţional ce corespunde categoriei a V-a IUCN (parc natural de tip peisaj terestru) situată în România, pe teritoriile administrative ale judeţelor Alba, Cluj şi Bihor. Parcul naţional se află în vestul ţării, în partea central-estică a Munţilor Apuseni, înconjurat de Masivul Vlădeasa la nord, Munţii Pădurea Craiului la nord-vest, Munţii Bihorului la sud, Munţii Gilău la est şi Munţii Codru-Moma la sud-vest.

Sursa video: Regia Națională a Pădurilor – ROMSILVA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la VIDEO: Imagini cu un superb exemplar de cerb sălbatic solitar, surprinse într-o pădure din Apuseni

  1. Ion 07.12.2017 la 21:23

    Unde ați văzut voi ELAN la noi in țară?!?