Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

VIDEO / Gol pușcă, un actor faimos a practicat Haka la Sarmizegetusa Regia: „Acest loc are atât de multă rezonanţă spirituală”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Manu Bennett este un actor neozeelandez, cunoscut pentru rolurile din „Spartacus” și „Hobbitul”. Actorul a vizitat situl UNESCO de la Sarmizegetusa Regia.
Aici, el s-a dezbrăcat la pielea goală şi a intrat în sanctuarul mare circular pentru a practica Haka. „Acest loc are atât de multă rezonanţă spirituală”, a spus superstarul.

Scene cu totul bizare s-au petrecut în Sarmizegetusa Regia. Manu Bennett, unul dintre cei mai faimoşi actori neozeelandezi, cunoscut pentru rolurile sale în „Spartacus” şi „Hobbitul” a urcat în capitala Daciei din Munţii Orăştiei. Potrivit informaţiilor adevarul.ro, s-a dezbrăcat gol-puşcă, a intrat în Marele sanctuar circular şi a început să practice Haka, un dans specific al populaţiei băştinaşe māori din Noua Zeelandă, cunoscut în lume de la jucătorii echipei naţionale de rugby a Noii Zeelande.

Haka este un strigăt de război tradiţional ancestral, un dans, alcătuit din diferite posturi, efectuat cu mişcări viguroase prin bătăi puternice din picioare cu acompaniament ritmic strigat. Vedeta a fost oprită în cele din urmă de agenţii de pază, care au ajuns în scurt timp la el.

Sursa: adevarul.ro

Foto: libertatea.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ciclonul care a provocat distrugeri în Europa se îndreaptă spre România: Vremea urmează să se înrăutățească

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ciclonul care a provocat distrugeri în Europa se îndreaptă spre România: Vremea urmează să se înrăutățească Luna mai se caracterizează printr-o vreme extrem de schimbătoare, atât în România, cât și în restul Europei. Conform specialiștilor în meteorologie, ciclonul care a provocat distrugeri în Italia urmează să afecteze și România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea