Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Gicu Grozav, primul gol în campionatul Ungariei și a doua reușită pentru Kisvarda FC

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gicu Grozav a înscris primul său gol în campionatul Ungariei, în remiza obținută pe teren propriu de Kisvarda FC, în etapa a 24-a a OTP Bank Liga, scor 1-1 (1-1) cu Honved Budapesta.

Albaiulianul a deschis scorul în minutul 28, cu un șut din interiorul careului, finalizând o rapidă acțiune de atac a gazdelor. Gheorghe Grozav a fost integralist în acest joc, iar un alt albaiulian, portarul Mihai Mincă a fost rezervă.

Este a doua reușită a internaționalului român, recent convocat de Contra pentru preliminariile Campionatului European, pentru Kisvarda FC, club la care s-a transferat în iarnă, precedenta fiind o „scăriță”, din penalty, în Cupa Ungariei, în returul cu Ferencvaros.

Kisvarda FC se poziționează pe poziția a 11-a (penultima), cu 25 de puncte și luptă pentru evitarea retrogradării, iar etapa viitoare evoluează în deplasare cu Ujpest.

Sursa foto: Kisvarda FC

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea