Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Gicu Grozav organizează duminică, ora 11.00 “Meciul Stelelor” pentru “a păstra vie istoria Unirii Alba Iulia”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gicu Grozav Unirea Alba Iulia 1Internaţionalul român, Gicu Grozav se află în Alba Iulia pentru a-şi petrece vacanţa, după un sezon nu prea „grozav” petrecut în curtea ruşilor de la Terek Groznîi. Cu toate acestea, albaiulianul a pus la cale un meci amical, disputat între foşti jucători ai echipei din Cetatea Marii Uniri şi juniorii republicani antrenaţi de Mihai Dăcălescu.

Partida va avea loc la ora 11.00, pe stadionul central al complexului „Cetate”. Gicu Grozav s-a decis să organizeze acest meci cu mult timp în urmă, iar acum profitând de vacanţă, iniţiativa sa va prinde contur. „Iubesc Unirea Alba Iulia şi mă doare că nu mai există în fotbalul românesc. O spun sincer, îmi doresc să mă retrag de la această echipă” a declarat pentru ziarul Unirea, cel mai selecţionat albaiulian în naţionala de fotbal a României. Foştii săi colegi, actuali prieteni au răspuns „prezent” la chemarea lui Gicu, iar în echipa antrenată de Neluţu Popa se vor regăsi jucători precum, Miahi Mincă, Andrei Zăgrean, Călin Cristea, Florin Ilie, Alexandru Giurgiu, Ionuţ Grozav, Ciprian Seleagea şi alţii. Mai jos puteţi urmări un interviu cu Gicu Grozav, în care vorbeşte despre ce a fost, ce este şi ce va crede el că va fi… Unirea Alba Iulia.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea