VIDEO| Furtună cu grindină la Sebeș: A plouat cu găleata, bucăți de gheață au căzut peste oraș și străzile au fost inundate

A plouat cu gheață la Sebeș, când județul era sub o atenționare Cod Portocaliu de grindină, vijelie și averse torențiale.

ELIT

Natura s-a dezlănțuit și la Sebeș unde o furtună puternică a adus ploi torențiale, vânt puternic și grindină de mari dimensiuni. Strada Mihail Kogălniceanu a fost ”înghițită” de ape, iar mașinile au circulat cu dificultate.

Grindina a lovit și în Alba Iulia și mai multe localități din Apuseni. ANM a emis sâmbătă o atenționare cod portocaliu de ploi puternice, vijelii și grindină pentru Alba și alte 30 de județe.

În după-amiaza zilei de sâmbătă (13 iunie) și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică (13/14 iunie), în Moldova, Transilvania, Maramureș, nordul Crișanei local în Muntenia și zonele de munte vor fi perioade cu averse torențiale, grindină de dimensiuni medii și mari, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70…80 km/h) și frecvente descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...