Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO. Flash-mob extraordinar, realizat de elevi ai Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, devenit viral pe internet

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un flash-mob realizat de elevii claselor a XI-a de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, sub îndrumarea profesorilor de educație fizică, a devenit viral pe internet, după ce a fost distribuit pe pagina de Facebook a instituției de învățământ.

Pe acorduri de muzică, elevii Colegiului Militar din Alba Iulia au lăsat la o parte, pentru puțin timp, rigorile impuse de uniforma militară, și au realizat un flash-mob de excepție, cu mișcări perfect sincronizate. La final ei au format, literele ”MV”, inițiale ale domnitorului Mihai Viteazul, care este și patronul spiritual al instituției militare. La manifestare au participat atât fete, cât și băieți.

Citește și: Marea Unire de la 1918, pagina cea mai sublimă a istoriei românești. CRONOLOGIE

colegiul-militar01”Vă invităm să urmăriţi un flash-mob al elevilor din claselor a XI-a, realizat sub îndrumarea profesorilor de educatie fizică din colegiu, Felicia Vancea şi Sorin Secăreanu”, este mesajul postat de reprezentanții colegiului pe pagina de Facebook, însoțit de filmarea de mai jos.

La cinci zile după ce a fost distribuit, clipul a adunat peste 570 de distribuiri, peste 670 de like-uri, fiind vizualizat de către 33.000 de internauți, în condițiile în care pagina colegiului are sub 10.000 de ”aprecieri”.

În ultimii ani, absolvenţii Colegiului Naţional Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au înregistrat o rată de promovare de sută la sută la examenul de Bacalaureat, iar elevii care au studiat aici au avut participări numeroase la olimpiadele naţionale, o parte întorcându-se cu medalii.

Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” a fost înfiinţat în anul 1919 şi a funcţionat, iniţial, la Târgu-Mureş, ulterior la Timişoara, iar din 1975 are sediul la Alba Iulia.

https://youtu.be/ChtEa6f1OfM

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea