Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO DRONĂ: Pe Autostrada A1 Lugoj-Deva lotul 4, în „dealul liliecilor”, firma românească UMB a „atacat” al doilea sens de mers

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pe Autostrada A1 Lugoj-Deva, lotul 4, în „dealul liliecilor”, firma românească UMB a „atacat” al doilea sens de mers

Pe Autostrada A1 Lugoj-Deva lot 4, „chinezii” de la UMB, după ce au asfaltat un sens de mers, au pus deja balast stabilizat pe circa jumătate din cel de-al doilea sens.

Astăzi, în „dealul liliecilor” se așternea balast stabilizat pe sensul de mers Deva-Ilia Se lucra în continuare la scurgeri și la viitorul parapet dinspre drumul național DN76.

Lucrările la Autostrada Lugoj-Deva lotul 4 au început în 2014, dar în celebrul „deal al liliecilor” ele au stagnat timp de 3 ani, tocmai pentru că, așa cum i se spune în ultimii ani, aici a fost descoperită o peșteră în care erau câțiva lilieci.

Până s-a decis relocarea micilor mamifere și au fost parcurse toate procedurile s-au scurs aproape 3 ani. Liliecii au fost capturați și mutați într-o peșteră din județul Timiș.

YouTube video

În „dealul liliecilor” s-a lucrat serios din toamna anului 2018, la un moment dat, în perioada de mobilizare maximă, pe porțiunea de circa 930 de metri lungime erau 600 de oameni, una adevărat furnicar. De aici, câțiva membrii de pe cunoscutul forum peundemerg.ro al asociației Pro Infrastructura i-au supranumit pe acești muncitori chinezii români de la UMB.

Lucrările la deal, dacă totul decurge normal, vor fi finalizate în luna august 2019 iar circulația ar putea fi deschisă, împreună cu lotul 3, de la Șoimuș la Holdea spre finalul lunii august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ALERTĂ în Alba: O minoră de 13 ani, din Alba Iulia, dată DISPĂRUTĂ de familie. A plecat de acasă și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALERTĂ în Alba: O minoră de 13 ani, din Alba Iulia, dată DISPĂRUTĂ de familie. A plecat de acasă și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din municipiul Alba Iulia. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea