VIDEO. Doi bărbați băuți vandalizează o statuie din Cetatea Alba Carolina. Poliția Locală cere sprijin pentru identificarea lor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Doi bărbați băuți au vandalizat o statuie din Cetatea Alba Carolina, iar Poliția Locală apelează la spiritul civic al cetățenilor în vederea identificării făptuitorilor.

tineri ”În noaptea de sâmbătă 04.06.2016 ora 02.40 AM, două persoane de sex masculin, aflate în stare de ebrietate, s-au oprit în dreptul statuii de bronz amplasate la Poarta a III-a a Cetății, cu intenția de vandalizare a acesteia.
După aproximativ 3 minute de staționare în jurul statuetei, cu încercări repetate de desprindere a unor elemente aparținând acesteia, unul dintre adolescenți a reușit să rupă baioneta soldatului. Cu baioneta camuflată la piept, aceștia și-au continuat deplasarea spre Piața Cetății.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În vederea identificării autorilor, pe baza imaginilor puse la dispoziție, Poliția Locală cere sprijinul cetățenilor care pot oferi orice fel de indiciu sau informație în acest sens, să contacteze Dispeceratul Poliției Locale la tel. 0258-989 sau e-mail: politialocalaalba@apulum.ro”, scrie pe Facebook, marți, Dispeceratul Primăriei Alba Iulia.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

unul 7 iunie 2016 at 12:06

Cautatii, printre „frustratii”, lui Darzu”, si prin Cluburile de „powerlifting”!

PoteraȘ 7 iunie 2016 at 12:12

Poliția Locală Alba Iulia nu are oameni suficienți ? Sau cine conduce nu poate să gestioneze polițiștii corespunzător pe această zonă ? Mâine poimâine pun ciorapi pe aceste camere și dispar toate statuile ! Așteptăm răspunsuri domnule primar !!!

rosshhu 7 iunie 2016 at 14:50

Politia locala ar trebui desfintata!

#PROSTIA PNL UCIDE 7 iunie 2016 at 18:47

S-a depus un proiect de lege in Parlament pe aceasta tema. Atributiile lor or sa fie trecute, asa cum este NORMAL intr-o tara civilizata, la JANDARMERIE.

Comentariile sunt oprite