VIDEO| Delia Angela Ghiorghiță și-a anunțat candidatura la Primăria Municipiului Aiud, din partea PSD: Ne dorim alături de aiudeni, să așezăm orașul nostru printre primele din România

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Delia Angela Ghiorghiță este candidatul PSD la Primăria Municipiului Aiud. Aceasta și-a anunțat candidatura vineri, 16 iulie 2020, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Alba.

”Împreună cu echipa care mă susține și cu ajutorul cetățenilor, sunt convinsă că vom reuși să realizăm lucruri bune, frumoase și durabile pentru orașul Aiud. Doresc o comunicare reală, pe orizontală și nu pe verticală cu toți cetățenii Aiudului, un dialog permanent și în consens cu nevoile comunității, pentru că doar așa putem face progrese în dezvoltarea urbei noastre.

ELIT

Fiecare cetățean este important, fiecare cetățean poate să se implice și să vină cu o idee care să poată fii pusă în practică. Este momentul să înțeleagă că Primăria este o instituție în care deciziile sunt luate împreună și în acord cu cetățenii și că eu și echipa mea, vom fi în slujba cetățenilor și nu invers.

Ne dorim ca proiectele de investiții să treacă prin consultări publice reale și transparente și orice investiție făcută de administrație să fie rezultatul unui dialog permanent cu cetățenii, iar cheltuirea fondurilor publice, dar și a celor care pot fi atrase prin intermediul proiectelor cu finanțare europeană să se facă cât mai transparent, echitabil, eficient, responsabil și în interesul comunității.

Ne vom implica în susținerea și motivarea tuturor antreprenorilor locali pentru a-și dezvolta afacerile locale.

De asemenea atât eu cât și echipa care mă susține știm că aiudenii sunt oameni muncitori, responsabili si merită un oraș ca multe altele din țară sau din străinătate.

Ne dorim ca și cetățenii Aiudului să poată beneficia de locuri de muncă, așa încât să nu mai fie nevoiți să facă naveta la zeci de kilometri distanță, iar pentru acest lucru ne vom strădui din toate puterile.

Cu voință și înțelepciune, pot fi găsite soluțiile și resursele necesare pentru a demara investiții care la rândul lor vor genera locuri de muncă! Știu ce înseamnă să începi un proiect înspre binele cetățenilor și să îl duci până la capăt……dovada proiectele cu finanțare europeană realizate de mine pentru elevi

Am crescut și mi-am crescut copiii în acest oraș care reprezintă casa mea, familia mea, Eu, prietenii și cunoștințele mele am constatat din păcate că orașul nostru nu s-a schimbat aproape deloc, în ultimii 30 de ani… din punct de vedere al investițiilor, inftastructurii și a locurilor de muncă…din păcate este un trist adevăr… Infrastructura orașului este aproape inexistentă, investițiile în sistemul de sănătate și de educație sunt de subzistență, fondurile europene aproape inexistente, locurile de muncă foarte puține.

“Sunt o fire ambițioasă, știu că numai prin muncă, dăruire și responsabilitate putem realiza ceea ce ne propunem. Am înțeles asta încă din copilărie și adolescență. Așa m-au învățat părinții mei și la fel i-am învățat și eu pe cei doi băieți ai mei, de care sunt foarte mândră.”

Eu, împreună cu echipa care mă susține, ne dorim, din respect pentru oameni, din respect pentru orașul nostru, alături de aiudeni, să așezăm orașul nostru printre primele orașe din România.

Vom găsi cele mai bune soluții împreună!
Pentru că se poate, pentru că merităm!
Împreună, facem Aiudul puternic!”, spune Delia Gheorghiță.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419