Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar duminică dimineața, a doua zi după eveniment, locul arăta impecabil.

Citește și: LIVE VIDEO Srilankezii din România sărbătoresc Anul Nou pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia. Muzică și mâncare tradițională

Sute de persoane au luat parte sâmbătă la petrecerea de pe malul Ampoiului, la Alba Iulia. Deși unii s-ar fi așteptat ca locul să arate deplorabil, plin de mizerie, cum de obicei se întâmplă după evenimentele cu un număr mare de partipanți, surpriza a venit duminică dimineața când albaiulienii care au iesit la plimbare în zonă, au constatat că locul arată mult mai bine ca înainte.

YouTube video

Srilankezii au curățat locul lună bec, malul râului Ampoi arătând impecabil. Pe mesele de picnic aflate în zonă au apărut inclusiv ghivece cu flori, dovadă că deși sunt într-o țară străină, aceștia știu să respecte atât oamenii de aici, dar și natura, fiind un exemplu de urmat.

Reamintim că Noul An srilankez a fost sărbătorit de comunitatea de srilankezi din România pe malul râului Ampoi, la Alba Iulia, printr-o mare petrecere cu muzică și mâncare tradițională. La eveniment au fost prezenți sute de cetățeni din țara asiatică, care muncesc în România.

Zeci de persoane din Sri Lanka lucrează la firmele de construcții din județul Alba acesta fiind, probabil, motivul pentru care s-a ales acest loc. La marea petrecere au participat sute de persoane care lucrează în Alba, Sibiu, Cluj, Arad, dar și alte orașe din țară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Codrea Irina Rita, performanță remarcabilă la Olimpiada de Religie, Cultul Greco-Catolic: Eleva de la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir a obținut premiul II, la Etapa Națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Codrea Irina Rita, performanță remarcabilă la Olimpiada de Religie, Cultul Greco-Catolic: Eleva de la Școala Gimnazială „Singidava” Cugir a obținut premiul II, la Etapa Națională Codrea Irina Rita este elevă în clasa a VII-a A la Școala Gimnazială Singidava Cugir. La etapa națională a Olimpiadei de Religie, Cultul Greco-Catolic, care s-a desfășurat între 9-12 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea