Ziarul Unirea

VIDEO| Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” din Blaj va fi modernizat: Curte interioară cu terenuri de sport, tribune, amfiteatru, spații verzi, locuri de joacă și de relaxare

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Gheorghe Rotar, primarul municipiului Blaj, a anunțat printr-o postare pe rețeaua de socializare facebook, modernizarea Colegiului Național „Inochentie Micu Clain”.

created by dji camera

În urma investiției din 2016, școala urmează să fie dotată cu o curte interioară modernă, cu terenuri de sport, tribune, amfiteatru, spații verzi și locuri de joacă și de relaxare.

ELIT

“ Educația este cea mai sigură investiție pentru viitor! La Blaj nu facem rabat de la acest lucru! Una dintre cele mai importante investiții în învățământul blăjean, începută în mandatul 2016-2020, este modernizarea Colegiului Național „Inochentie Micu Clain”!

Școala etalon a Blajului va avea o curte interioară modernă, cu terenuri de sport, tribune, amfiteatru, spații verzi, locuri de joacă și de relaxare, în cadrul unui proiect de peste un milion de euro, demn de renumele de „oraș al școlilor”, pe care-l are Blajul!Vă îndemn să mergeți cu Rotar și Blajul va fi bine! “

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419