Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ Clement Negruț: ”Lucrările la autostradă vor fi reluate săptămâna viitoare”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Dacă vor fi condiții meteo favorabile, constructorii vor relua lucrul la tronsonul de autostradă Orăștie Sebeș, săptămâna viitoare, cu aproape două săptămâni întârziere față de anul trecut. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, de către deputatul PDL Clement Negruț.

Acesta a explicat întârzierea prin faptul că Bugetul nu este încă aprobat iar din această cauză toate investițiile din țară stagnează.

Potrivit parlamentarului de Alba se va lucra la finalizarea montării traverselor la podurile de pe respectivul tronson de autostradă, un ”punct fierbinte” fiind zona  Kronospan – Holtzindustrie unde va fi o traversare peste liniile de cale ferată și unde se va lucra în colaborare cu cei de la CFR și este posibil să apară blocaje sau întârzieri în circulația trenurilor.

O altă problemă semnalată este existența unei porțiuni de aproximativ 2.000 de mp care încă nu este expropriată (ceea ce duce la alte întârzieri în finalizarea lucrărilor).  Negruț a promis că se va interesa despre ce este vorba și chiar va interveni la ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, care ”are o afininitate pentru județul Alba” și pe care va încerca ”să-l sensibilizeze” astfel încât problema să fie rezolvată cât mai curând.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea