VIDEO/ Clement Negruț: ”Lucrările la autostradă vor fi reluate săptămâna viitoare”

Paul Voicu - Primar 2020

Dacă vor fi condiții meteo favorabile, constructorii vor relua lucrul la tronsonul de autostradă Orăștie Sebeș, săptămâna viitoare, cu aproape două săptămâni întârziere față de anul trecut. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă, de către deputatul PDL Clement Negruț.

Acesta a explicat întârzierea prin faptul că Bugetul nu este încă aprobat iar din această cauză toate investițiile din țară stagnează.

ELIT

Potrivit parlamentarului de Alba se va lucra la finalizarea montării traverselor la podurile de pe respectivul tronson de autostradă, un ”punct fierbinte” fiind zona  Kronospan – Holtzindustrie unde va fi o traversare peste liniile de cale ferată și unde se va lucra în colaborare cu cei de la CFR și este posibil să apară blocaje sau întârzieri în circulația trenurilor.

O altă problemă semnalată este existența unei porțiuni de aproximativ 2.000 de mp care încă nu este expropriată (ceea ce duce la alte întârzieri în finalizarea lucrărilor).  Negruț a promis că se va interesa despre ce este vorba și chiar va interveni la ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, care ”are o afininitate pentru județul Alba” și pe care va încerca ”să-l sensibilizeze” astfel încât problema să fie rezolvată cât mai curând.

Mihail David - 2020

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

2 Comentarii

Liana 18 ianuarie 2013 at 16:18

Ce sa faca Negrut? Sa intervina?Eventual la contabila Simona de la Prefectura ,,sa intervina,, !Cine il mai baba in seama pe acest fotbalist ratat ?

??? 19 ianuarie 2013 at 9:37

Decat ascutitor creioane si procuror de hirtie de tot felul, mai bine bagator de seama la autostrada altora ! Dar daca nu o fi asa si vremea va da peste cap prezicerile astrologice ale celor din esalonul nedorit, dar ales dupa o lege imbecila ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...