Rămâi conectat

Sport

VIDEO: CIL Blaj a promovat în Liga 3, după 1-1 în retur cu ACSM Codlea! „Mica Romă” revine după 16 ani pe a treia scenă!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj a promovat în Liga 3, după duelul cu ACSM Codlea, în retur fiind 1-1 (1-0) în fața fanilor, un meci cu emoții în actul secund pentru campioana din Alba. Sezon de excepție pentru formația condusă de Daniel Tătar, iar „Mica Romă” revine după 16 ani pe a treia scenă fotbalistică.

*1-0, MIN. 14: TOMUȚA finalizează din apropiere după un șut în transversală trimis de Belașcu.

*1-1, MIN. 75: autogol al lui R. TRIF, cu capul, la un corner de pe dreapta executat de Ursu, antrenorul oaspeților

YouTube video

La meci asistă în jur de 1000 de spectatori, majoritatea poziționați în jurul terenului (260 stau în tribunele mobile amplasate lângă Polivalentă). Elevii lui Daniel Tătar vor avea o primă cifrată la 15.000 de lei în cazul promovării în Liga 3. Prima repriză a fost dominată de amfitrioni, fiind consemnate puține oportunități. Ocazie mare de egalare ratată de Oprea (69). După egalare, CIL a trăit extrem de periculos, Turcan (79) șutând în transversală de la marginea careului. S-a jucat pe contre, de la o poartă la cealaltă Nicula (81) putea tranșa partida dar a șutat în portar din poziție ideală. În ultimele minute a intrat și antrenorul D. Tătar care l-a servit ideal pe Mihu (85, cap peste din 7 metri). În minutul 90+3, Nicula a înscris dar golul a fost anulat pentru ofsaid. la ultima fază, portarul Laslo a fost în careul Blajului.

YouTube video

Blăjenii au trăit periculos finalul partidei retur, deși se părea că au lucrurile sub control după victoria din Brașov și avantajul de la pauză. Căpitanul R. Trif și-a trimis mingea în propria poartă (75), jocul s-a inflamat instant, iar peste 4 minute Codlea putea da lovitura (79, bară Turcan)

Formația condusă de Daniel Tătar are prima șansă de accedere în eșalonul superior, după ce a învins cu 2-1 (0-1) în Brașov, meci în care vizitatorii au avut alături peste 170 de suporteri și au întors rezultatul în actul secund prin reușitele semnate de Mihu și Șușu.De Sărbătoarea Rusaliilor întâlnirea se va disputa pe Stadionul „CIL” Veza, unde au fost instalate tribune mobile cu capacitate de 260 de locuri.

CIL: Ciorgovean – Ciugudean (78, D. Vlad), Borșoi, R. Trif/ cpt, Belașcu – Nicula, A. Cîmpean, Buligă (84, D. Tătar), Cristiu – Tomuța (78, Voic), Șușu (61, Mihu); rezerve R. Damian, Cioban, Roșian, Cos. Ioo, Cr. Ioo. Antrenor Daniel Tătar.

ACSM: Laszlo – G. Munteanu (88, Frăsineanu), Cr. Stan, Ursu, Lingurar, Ionescu – Oprea (84, Botea), Turcan, Vasiloi/ cpt. Zală – Udrea (58, Baga); rezerve Machidon, Drăghici, Fogoros, Tita, Moașa, Marin. Antrenor Ciprian Ursu. Antrenor Ciprian Ursu.

Arbitri An. Vremăroiu (Moreni), T. Șillo (Târgoviște), L. Anghel (Caracal) Observatori N. Grigorescu (Timișoaar), T. Biriș (Hunedoara)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Nicolae Stanciu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „În viața asta, toată mândria e doar România!”

Bera Larisa

Publicat

în

Nicolae Stanciu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „În viața asta, toată mândria e doar România!” Nicolae Stanciu, căpitanul echipei naționale, a transmis un mesaj plin de emoție pe rețelele de socializare, după ce România a scris istorie la Frankfurt cu remiza istorică împotriva Slovaciei, scor 1-1. Echipa națională s-a calificat astfel în optimile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea