Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO | Câștigătorii primei etape a Campionatului Super Rally 2024 Alba Iulia: Ce timp au obținut piloții. LISTA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Câștigătorii primei etape a Campionatului Super Rally 2024 Alba Iulia: Ce timp au obținut piloții. LISTA

Prima etapă a Campionatului Super Rally 2024, desfășurată la Alba Iulia, și-a desemnat câștigătorii. Festivitatea de premiere a avut loc după ora 16.00, la finalul competiției.

Citește și: VIDEO | Lae Dreghici, premiat la Super Rally 2024, chiar de ziua sa de naștere: ”Mulțumim pentru tot ce însemni în această comunitate”

Primul loc a fost adjudecat de Leo Borlovan, cu cel mai bun timp – 3,7 minute, urmat de Dragoș Savloschi – 3,9 minute și Adrian Teslovan – 3,18.

Citește și: LIVE VIDEO | Începe Campionatului Național de Super Rally, la Alba Iulia: Zeci de mașini puternice, adrenalină și pasiunea pentru motorsport, pe străzile din oraș. PROGRAMUL

La echipe, pe cel mai înalt loc de pe podium au urcat Dragoș Savloschi și Tudor Adrian Pop, cu 33 de puncte, urmați de Adrian și Alexandra Teslocan cu 18 puncte.

Un moment deosebit în cadrul festivității de premiere a fost înmânarea unui trofeu cunoscutului cascador Lae Dreghici care astăzi își sărbătorește ziau de naștere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Și așa întârziate, trenurile au întârzieri mai mari în județul Alba din cauza caniculei!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Și așa întârziate, trenurile au întârzieri mai mari în județul Alba din cauza caniculei! CFR a impus restricții de viteză în anumite intervale de timp, deocamdată doar până în 21 iunie, astfel că trenurile vor circula mai încet față de viteza normală cu 20 – 30 km/oră pe secțiile de circulație unde se vor înregistra […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea