Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Balul Bobocilor 2013 la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud – Promo inedit „a la Bogdan Nicula”

Alexandra Mates

Publicat

în

*Vezi cea mai nouă fiţă în materie de promovare a Balului Bobocilor

Dacă mai demult Balurile Bobocilor erau bine stabilite în consiliile elevilor împreună cu diriginţii claselor, sub atenta supraveghere a directorului liceului, acum tonul petrecerii îl dau elevii. Pe măsura ce tehnologia avansează, aceştia devin şi ei tot mai inventivi şi creativi. Spre exemplu,  unul dintre elevii Colegiului Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud, Bogdan Nicula a realizat un filmuleţ de promovare pentru cel mai aşteptat eveniment în rândul liceenilor – Balul Bobocilor.

Luând ca model o echipă de intervenţie rapidă, cu un sistem de organizare foarte bine pus la punct, şi cu tot arsenalul necesar pentru reuşita acţiunii, el şi-a folosit imaginaţia şi a realizat un promo pentru implicarea tuturor  în pregătirea evenimentului . Veţi afla astfel, cum şi în ce stil au fost alese perechile de boboci participante la bal şi cum a reuşit tânărul să-i mobilizeze pe organizatori să-i găsească.

„Deoarece suntem în preajma Balului Bobocilor şi simţeam nevoia să aduc ceva inedit, am decis să strâng o grupă de oameni, plus bobocii Colegiului National „Titu Maiorescu” din Aiud, şi astfel după o zi de montaj şi 3 de filmări, am ajuns la acest rezultat”, ne-a declarat tânărul iniţiator.

Să sperăm că ineditul mesaj de mobilizare va avea efectul scontat, iar pe data de 15 noiembrie Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud va fi la înălţime.

Vă invităm să urmăriţi mai jos filmuleţul realizat de Bogdan:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea