VIDEO| Aventura emoţionantă a lui Bruno, câinele care şi-a urmat stăpânul printr-o viitură puternică, pentru a salva o femeie. Finalul fericit al întâmplării impresionante

În satul Sânbenedic, din comuna Fărău, s-a derulat una dintre cele mai puternice drame din şirul de fenomene meteorologice extreme ce s-au produs marţi, 23 iunie, în Alba. Doi bărbaţi au salvat în ultima clipă o femeie din cale apelor. Momentele dramatice au fost completate de aventura emoţionantă a câinelui Bruno, care s-a aruncat în apă după stăpânul său.

ELIT

Filmuleţul video care a arătat lumii salvarea femeii din Sânbenedic a devenit viral pe reţelele de socializare. Femeia în vârstă locuia singură şi a fost susprinsă de viitura deosebit de puternică, care, practic, a trecut prin locuinţa acesteia. Doi bărbăţi din sat au intrat prin apa până la brâu şi au reuşit să o scoată din locuinţa afectată de viitură.

Momentele dramatice au fost completate de acţiunea câinelui unuia dintre cei doi bărbaţi care au salvat-o pe femeie. Bruno nu a stat pe gânduri şi s-a aruncat în apă pentru a-şi urma stăpânul. Curentul foarte puternic era aproape să îl doboare, dar, Bruno a reuşit să se agaţe de gardul gospodăriei şi, după cum se poate observa din filmuleţ, a rămas în această poziţie zeci de secunde. Filmarea se încheie cu momentul în care femeia este scoasă din apă, fără să se mai ştie nimic de soarta lui Bruno.

Sute de persoane care au vizualizat filmuleţul pe Facebook cereau salvatorilor să îl scoată şi pe căţel din apă. În final, Bruno a scăpat de furia apei, este bine, dar resimte puţin momentele complicate prin care a trecut în urmă cu 24 de ore. Femeia salvată este, de asemenea, bine, fiind adăpostită la o vecină.

La Sânbenedic, viitura a distrus tot ce a întâlnit în cale. Asfaltul drumului judeţean a fost, practic, rupt, de forţa apei. Patru persoane au fost evacuate, iar o locuinţă a fost distrusă în totalitate.

Distrugeri similare au avut loc în mai multe localităţi din estul judeţului Alba, unde s-au înregistrat cele mai puternice ploi din ultimii 30 de ani.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

WU 25 iunie 2020 at 9:23

Si la Alba se taie pădurile in prostie.. urmarile?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...