Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Aventura emoţionantă a lui Bruno, câinele care şi-a urmat stăpânul printr-o viitură puternică, pentru a salva o femeie. Finalul fericit al întâmplării impresionante

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În satul Sânbenedic, din comuna Fărău, s-a derulat una dintre cele mai puternice drame din şirul de fenomene meteorologice extreme ce s-au produs marţi, 23 iunie, în Alba. Doi bărbaţi au salvat în ultima clipă o femeie din cale apelor. Momentele dramatice au fost completate de aventura emoţionantă a câinelui Bruno, care s-a aruncat în apă după stăpânul său.

Filmuleţul video care a arătat lumii salvarea femeii din Sânbenedic a devenit viral pe reţelele de socializare. Femeia în vârstă locuia singură şi a fost susprinsă de viitura deosebit de puternică, care, practic, a trecut prin locuinţa acesteia. Doi bărbăţi din sat au intrat prin apa până la brâu şi au reuşit să o scoată din locuinţa afectată de viitură.

YouTube video

Momentele dramatice au fost completate de acţiunea câinelui unuia dintre cei doi bărbaţi care au salvat-o pe femeie. Bruno nu a stat pe gânduri şi s-a aruncat în apă pentru a-şi urma stăpânul. Curentul foarte puternic era aproape să îl doboare, dar, Bruno a reuşit să se agaţe de gardul gospodăriei şi, după cum se poate observa din filmuleţ, a rămas în această poziţie zeci de secunde. Filmarea se încheie cu momentul în care femeia este scoasă din apă, fără să se mai ştie nimic de soarta lui Bruno.

Sute de persoane care au vizualizat filmuleţul pe Facebook cereau salvatorilor să îl scoată şi pe căţel din apă. În final, Bruno a scăpat de furia apei, este bine, dar resimte puţin momentele complicate prin care a trecut în urmă cu 24 de ore. Femeia salvată este, de asemenea, bine, fiind adăpostită la o vecină.

La Sânbenedic, viitura a distrus tot ce a întâlnit în cale. Asfaltul drumului judeţean a fost, practic, rupt, de forţa apei. Patru persoane au fost evacuate, iar o locuinţă a fost distrusă în totalitate.

Distrugeri similare au avut loc în mai multe localităţi din estul judeţului Alba, unde s-au înregistrat cele mai puternice ploi din ultimii 30 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea