Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Autorii jafului de la benzinăria din județul Alba, arestați și aduși la carcera Poliției din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei patru tineri din Lopadea Nouă, care, parcă după un scenariu de film, au jefuit vineri dimineață la orele 4.00 o benzinărie din localitatea Vama Seacă, județul Alba, au primit mandate de arestare pentru 29 de zile, fiind aduși și depuși duminică noaptea, la orele 23.00, în arestul IPJ Alba.

Judecătoria Aiud și-a însușit propunerea procurorilor și a emis mandatele de arestare pe numele  autorilor tâlhariei de pomină. Este vorba despre Florea Toader (36 de ani) și Ciucur Daniela (17 ani) – alias Bonnie și Clyde, și Boldea Marius (22 de ani) respectiv șoferul taxiului, Manolescu Bogdan.

Pe baza probelor administrate în cauză a rezultat că între cei patru suspecţi a existat o înţelegere prealabilă săvârşirii infracţiunii, iar în timp ce F.T. şi C.D.L. au pătruns în staţia de carburanţi şi au comis fapta, complicii lor, respectiv B.M.V. şi B.I.M. au supravegheat locul şi s-au asigurat că nu vor fi prinşi în flagrant.

Din interiorul stației suspecţii au sustras  suma de 2.000 lei, un  monitor  de calculator, o unitate centrala de calculator, un telefon si mai multe pachete de țigări.

Ulterior, suspecţii au încercat să fugă cu un autoturism condus de F.T. care la aproximativ 3 km. de la locul faptei a pierdut controlul volanului şi a intrat intr-un șanț, avariind autoturismul, pe care, pentru a-şi asigură scăparea l-au incendiat si l-au abandonat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea