Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO | Apa CTTA Alba: Prezentarea Master Plan-ului actualizat pentru sectorul de apă și apă uzată în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apa CTTA Alba: Prezentarea Master Plan-ului actualizat pentru sectorul de apă și apă uzată în județul Alba

Astăzi, 04.06.2024, a avut loc la Sala Senatului Universității „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, o sesiune de prezentare a Master Planului actualizat pentru serviciile de apă și apă uzată în județul Alba 2025-2050 și a stadiului de implementare a Proiectului„Reabilitarea și extinderea sistemelor de apă și apă uzată în județul Alba”.

Citește și:  APA CTTA Alba, investiții majore în modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare

În cuvântul de deschidere, directorul general al SC APA CTTA SA ALBA, dl Cornel Stefan Bardan a mulțumit în primul rând prezenței d lui Chivu Andrei, Director General Direcția Generală Program Dezvoltare Durabilă, d lui Ion Dumitrel Președinte Consiliul Județean Alba, d lui Nicolae Albu Prefectul județului nostru, d lui Florin Aitai Președintele Consiliului de administrație și nu în ultimul rand, gazdei noastre d lui Breaz Daniel, rectorul Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Master Planul Actualizat are ca obiective identificarea investițiilor necesare pentru sistemele de apă și canalizare din Județul Alba, precum și asigurarea unei strategii pe termen scurt, mediu și lung de dezvoltare a serviciilor oferite în vederea creșterii eficienței Operatorului Regional și furnizării de servicii conform standardelor la costuri de producție cât mai reduse.

Proiectul „Reabilitarea și extinderea sistemelor de apă și apă uzată în județul Alba, 2014-2020″ a beneficiat de finanțare nerambursabilă din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, în perioada 31 august 2017 – 31 decembrie 2023. La acest moment, operatorul S.C. Apa C.T.T.A. S.A. Alba continuă implementarea proiectului cu finanțare din Fondul European pentru Dezvoltarea Regională, prin Programul Dezvoltare Durabilă 2021-2024.

Le multumim tuturor pentru prezenta, colaborare si susținere în dezvotarea serviciilor oferite de către societatea noastra în județul Alba, fapt care ne încurajează să continuăm în identificarea obiectivelor și investițiilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea