Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3.

Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii în lacrimi, în memoria tatălui său, care în urmă cu 38 de ani, în 1986 a promovat ultima dată pe a treia scenă fotbalistică cu Târnavele Blaj.

„A fost un retur mai greu decât anticipam. Presiunea și-a spus cuvântul. Nu am făcut un meci așa cum ne-am fi așteptat, iar șansa ne-a surâs. Le mulțumesc tuturor, a fost un an senzațional„, a spus Daniel Tătar, apăsat de sentimente.

„În 1986, tatăl meu a promovat cu Blajul, a fost ultima promovare, Acum nu mai e! E o bucurie imensă pentru el, Dumnezeu să-l odihnească în pace! E o bucurie de nedescris pentru memoria sa„, a mai declarat Daniel Tătar, intrat în minutul 84 pe teren. Daniel Tătar este la al 6-lea baraj adjudecat în carieră, fără a cunoaște gustul eșecului, dar acesta are o valoare sentimentală fiind cu echipa din orașul natal.

Inter Blaj a fost în urmă cu 16 ani ultima reprezentantă a municipiului blăjean pe a treia scenă fotbalistică, când în efectiv era, până la un moment dat și Daniel Tătar, plecat în 2006 la Unirea Alba Iulia

Precedentul baraj susținut a fost în urmă cu peste două decenii, când CIL Blaj a pierdut, la loviturile de departajare, cu Textila Cisnădie, scor 6-7, în 2002. Anteriorul baraj adjudecat a fost acum 38 de ani, în 1986, Târnavele Blaj, dublă cu CFR Arad (2-0 și 3-1), când în efectivul blăjenilor era și Augustin Damian, actualul președinte al clubului!

În echipamentul de joc, elevii lui Daniel Tătar au celebrat promovarea cu o baie în bazinul municipal, scandarea favorită fiind „Cine a promovat în C și n-are înfrângere/ CIL-ul e, CIL-ul e….”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a șasea: Viitorul Sântimbru, victorie netă cu CS Ocna Mureș | Performanța Ighiu, al treilea succes consecutiv

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a șasea: Viitorul Sântimbru, victorie netă cu CS Ocna Mureș | Performanța Ighiu, al treilea succes consecutiv *Performanța Ighiu – Energia Săsciori 2-0 (0-0). Ighienii au câștigat al treilea joc la rând împotriva penultimei clasate, formație care a pierdut toate întâlnirile în această toamnă; *Viitorul Sântimbru – CS Ocna Mureș 3-0 (1-0). […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea