Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3.

Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii în lacrimi, în memoria tatălui său, care în urmă cu 38 de ani, în 1986 a promovat ultima dată pe a treia scenă fotbalistică cu Târnavele Blaj.

YouTube video

„A fost un retur mai greu decât anticipam. Presiunea și-a spus cuvântul. Nu am făcut un meci așa cum ne-am fi așteptat, iar șansa ne-a surâs. Le mulțumesc tuturor, a fost un an senzațional„, a spus Daniel Tătar, apăsat de sentimente.

„În 1986, tatăl meu a promovat cu Blajul, a fost ultima promovare, Acum nu mai e! E o bucurie imensă pentru el, Dumnezeu să-l odihnească în pace! E o bucurie de nedescris pentru memoria sa„, a mai declarat Daniel Tătar, intrat în minutul 84 pe teren. Daniel Tătar este la al 6-lea baraj adjudecat în carieră, fără a cunoaște gustul eșecului, dar acesta are o valoare sentimentală fiind cu echipa din orașul natal.

Inter Blaj a fost în urmă cu 16 ani ultima reprezentantă a municipiului blăjean pe a treia scenă fotbalistică, când în efectiv era, până la un moment dat și Daniel Tătar, plecat în 2006 la Unirea Alba Iulia

YouTube video

Precedentul baraj susținut a fost în urmă cu peste două decenii, când CIL Blaj a pierdut, la loviturile de departajare, cu Textila Cisnădie, scor 6-7, în 2002. Anteriorul baraj adjudecat a fost acum 38 de ani, în 1986, Târnavele Blaj, dublă cu CFR Arad (2-0 și 3-1), când în efectivul blăjenilor era și Augustin Damian, actualul președinte al clubului!

În echipamentul de joc, elevii lui Daniel Tătar au celebrat promovarea cu o baie în bazinul municipal, scandarea favorită fiind „Cine a promovat în C și n-are înfrângere/ CIL-ul e, CIL-ul e….”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea