VIDEO| ALEGERI LOCALE 2020, în Alba. Mircea Trifu, candidatul A.N.A. pentru funcția de primar: „Am votat să fie mai multe locuri de joacă, să fie mai multe locuri la creșe, să fie dezvoltată infrastructura”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Mircea Trifu, președintele A.N.A. și candidatul formațiunii politice la fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia a votat astăzi la ora 9.00, la secţia de la Grădinița 12 din Alba Iulia.

„Am votat să fie mai multe locuri de joacă, îngrădite și păzite, să fie mai multe locuri la creșe, să fie dezvoltată infrastructura, să fie aplicat ordinul 36 și 37 pentru extinderea de rețele de apă gaz, curent.

ELIT

M-am gândit la infrastructura sportivă care este praf și trebuie refăcută din temelii, la bazele sportive, la curțile liceelor și terenurile de sport, la sport în general, pentru că sportul contează atât de mult. M-am gandit în primul rând la niște valori, cum sunt demnitatea, curajul, onoarea, care de astăzi încolo pentru albaiulieni vor reprezenta un exemplu”. Omul poate fi schimbat de putere doar daca are o educație defectuoasă, negativă. Dacă are o educație solidă, niște valori sădite de mic, atunci puterea nu-l schimbă pe om, omul rămâne vertical, cu caracterul puternic și poate că devine mult mai bun”, a declarat Mircea Trifu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419