VIDEO| ALEGERI LOCALE 2020, în Alba. Ion Dumitrel, primul politician din Alba prezent la urne: „Am votat cu gândul ca orașul și județul să fie condus de oameni care știu ce înseamnă administrație”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Preşedintele Consiliului Judeţean Alba şi prim-vicepreşedintele PNL Alba, Ion Dumitrel, a votat astăzi la ora 8.00, la secţia de la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” din Alba Iulia.

Respectând o regulă nescrisă, Ion Dumitrel a fost primul dintre liderii politici locali care s-a prezentat la vot duminică dimineața. Acesta a ajuns, împreună cu soția, la ora 8.00, la secția de votare de la Şcoala Generală „Mihai Eminescu” din municipiul Alba Iulia, unde și-a exercitat dreptul de vot.

ELIT

„”Am votat cu gândul la viitor, cu gândul ca orașul și județul să fie condus de oameni care știu ce înseamnă administrație, ce înseamnă proiecte realiste, cu oameni cu picioarele pe pământ și care cu siguranță pot să continue dezvoltarea județului și a municipiului așa cum se face de zeci de ani. Vom continua cu investițiile în sănătate, cumarile proiecte de infrastructură, vom continua să investim în oameni, trebuie să continuăm cu proiecte culturale și educative, pentru că am constatat că oamenii au nevoie să fim mai mult alături de ei”, a declarat președintele CJ Alba, Ion Dumitrel.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419