Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| ALEGERI LOCALE 2020, în Alba. Gabriel Pleșa, candidatul USR PLUS pentru funcția de primar: „Am votat astăzi cu speranța și gândul la trei mari probleme”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Pleșa, candidatul la Primăria Alba Iulia, din partea alianței USR PLUS, a votat astăzi, la ora 12:30, la secția de votare amenajată în cadrul sălii de sport a Școlii Micești.

„Am votat astăzi cu speranța și gândul la trei mari probleme:

1. Schimbarea în bine a administrației locale, creșterea economică a Alba Iuliei, creșterea calității vieții și îndeplinirea dorințelor cetățenilor din Alba Iulia.

2. Am votat cu gândul și cu speranța ca nepoții și copiii noștri, tinerii din ziua de astăzi să aibă un viitor mai bun în Alba Iulia și în țară.

Și al treilea lucru pentru care am votat e speranța ca în sfârșit, după 30 de ani, să reușim cu adevărat o primenire și o schimbare a clasei politice românești, cu oameni buni, cu oameni interesați pentru binele public, pentru binele națiunii și care să reușeacă să ducă România acolo unde ne dorim toți.

Dumnezeu să binecuvinteze România! Dumnezeu să binecuvinteze Alba Iulia!”, a declarat Gabriel Pleșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea