VIDEO| ALEGERI LOCALE 2020, în Alba. Europarlamentarul Micea Hava: „Am votat pentru Alba Iulia, pentru orașul pe care îl iubesc și care trebuie să se dezvolte”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Mircea Hava, europarlamentar, a fost prezent la ora 12:30 pentru a-și exercita dreptul la vot, la secția de votare din cadrul școlii generale „Mihai Eminescu”.

„Am votat pentru Alba Iulia, am votat pentru orașul pe care îl iubesc, care trebuie să se dezvolte, pentru orașul care nu trebuie să moară, în continuare pentru orașul care nu trebuie să intre pe mâna aventurierilor, a trădătorilor și a derbedeilor. Pentru asta am votat, pentru oamenii din Alba-Iulia, pentru că eu pentru ei votez, deoarece și eu sunt cetățean al municipiului.Și așa au votat toți Albaiulienii. Ăsta este votul meu, pe care-l o să-l dau tot timpul, pentru Alba Iulia, țară și pentru parlamentul Europei. Peste tot acolo unde o să fiu chemat ca și cetățean, ca să votez. Pentru dezvoltare, pentru mai bine, pentru acel #hashtag care trebuie să reziste, să fie tot timpul la noi.

ELIT

Colegi sunt foarte mulți, și în primărie sunt foarte mulți. Nu m-aș fi asteptat niciodată ca cineva să trădeze. Lucrurile astea nu se văd, însă știu o rețetă. În general în stările astea mai tulburi, ca și acum în ziua votului, avem problemele pe care le avem. Trădătorii sunt judecați și executați. Cei care au trădat principiile, care au trădat tot.
Nu pentru grija noastră, ci ca să o ducă ei mai bine.
Cine a trădat astăzi, trădează mâine, poimâine, în fiecare zi. E trist că nu există trădare, decât față de tine.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419