Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO Alegeri locale 2016 în Alba| Florin Roman: ”Am votat cu speranța continuității pentru cei care au făcut lucruri bune pentru Alba Iulia și pentru județ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

florin romanSecretarul general adjunct național al PNL, Florin Roman, a votat duminică la ora 8.00, la secţia de votare nr. 43 organizată în incinta Căminului pentru persoane vârstnice din municipiul Alba Iulia, fiind unul dintre cei mai matinali politicieni prezent la vot.

”Am votat astăzi cu speranța continuității pentru cei care au făcut lucruri bune pentru orașul Alba Iulia și pentru județul Alba. Am votat astăzi pentru că așa trebuie să facem fiecare cetățean, să ieșim să ne exercităm dreptul la vot”, a declarat Florin Roman la ieșirea din secția de votare.

Referitor la zvonurile potrivit cărora acesta ar intenționa să-i i-a locul lui Ion Dumitrel la președinția Consiliului Județean, Roman a infirmat acest lucru, spunând că îl susține cu toată convingerea pe Ion Dumitrel. ”Sunt chestiuni de campanie, pe care le-au folosit adversarii noștri politici. Să știți că noi am avut o campanie foarte, foarte corectă. Din casă în casă, am discutat cu toți cetățenii județului, am bătut la ușa fiecăruia, în special în mediul rural”, a explicat acesta.

”Din păcate, am asistat la o campanie extrem de murdară din partea celorlalți competitori politici, în special a celor de la ALDE și apoi a celor de la PSD în tot județul Alba. Mă aștept ca și în cursul acestei zile să fie probleme. Dacă o să verificați și la Poliție și la Autoritatea Electorală Permanentă sunt deja incidente(…) Ne așteptăm la tot felul de lucruri neplăcute din partea competitorilor politici. Unii n-au înțeles că legea s-a schimbat fundamental, că finanțarea este mult mai transparentă și din acest motiv, sau din disperare, greșesc foarte mult”, a mai precizat Florin Roman. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea